Şimdi Ara

İkincil Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bende monster p150hm marka bir laptop var. win7 yüklüyken samsung snycmaster 943nw marka mönitörü takıp ekranı extend edip işlerimi rahat rahat görüyodum. fakat win8.1 'i ne zaman yükledim monitörü kullanamıyorum. monitörü görüyo ama hiçbir şekilde siyah ekrandan kurtulamadım. çözünürlüğü olması gereken ayarında, driverlarını kurdum bağlantıları kontrol ettim. bilgisayarı kapatıp bağlantıları baştan yapıp denedim olmadı. extend edince ekranı monitöre mouse gidiyo ordan chrome'u filan alabiliyorum.sadece iknci ekranı seçtiğimdede laptopdaki ekran kararıyo ctrl+p ile bi kaç defa basdığımda tutturursam tekrar açabiliyorum. yani yazılım tarafında çalışıyo gibime geliyo ama kesin bir şey varki ekrana görüntü gelmiyor:) nasıl düzeltebilirim yol gösterirseniz sevinirim.

sistem win8.1 pro x64

not: geçen aylarda ekran kartımı ati'den nvidia gtx670m'e değiştirttim. sürücü imzası filan yok manuel olarak girip kurdum ekran kartını. ama win7'yide nvidia ile kullandım onda sıkıntı yoktu. win8.1' in ve ekran kartının ve monitörün driverlarıda güncel durumda
     İkincil Ekran Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrfarukturgut -- 1 Mayıs 2014; 0:21:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.