Şimdi Ara

İkinci Sınıf İnsan Muamelesi?! Bazı Meslekler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Para
  • Askerde fazlasıyla görüyorsun o muameleyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pietro Leatherchest

Ahh ah. Herkes böyle, hele arkadaşlarım.... Hemen hemen herkes doktor mühendis olacağım diye bir yerlerini yırtıyor. Ben pek uğraş göstermiyorum, sonra diyorlar tamirci-televizyoncu-badanacı olursun. Nefret ediyorum öyle tiplerden, hepsi kendini güzel bir liseye gidiyorlar diye bir haltlar zannediyorlar, herkes böyle bizim burada.... Herkes! Hepsinin bir tarafları tavanda, ellerinde iPhone 4'ler, Nikon D90'lar. Sabahtan akşama kadar ders-yemek-okul-dershane yapan inekler.... Kafa yapıp birbirini döven, uyuşturucu-sigara kullanan ve bunu marifet sanan tipler.... Okulda dar gömlek, kalın sütyen, içine panter desenli tişört(savaşa girecek mübarek!) giyen tipsiz kızlar... Facebook'a acayip aşk sözleri yazıp, sahte arkadaşlıklar kurupta "kanka" olanlar.... ".d"ler ".s"ler dolu!

lise kaç?

• Okumaktaki amaç artık bu oldu zaten.İnsanları ezmek.Babam nasihat verirken insanlara kendini ezdirme, onları ez diyor.Günümüz toplumunda insanlar çok hırslı en alt katmanda kalmak istemiyorlar.
  • Zamanında garsonluk,oto tamirciligi(çıraklık) yaptım,en kötüsünde ergenliğimin zirvesi 18 yaşında taparcasına asık oldugum kıza bu sebeplerden hiç açılamadım,iyikide açılmamışım diyorum yıllar sonra.Toplumdan ziyade aile arasındaki ezginlik ve laf sokmalar insanın zoruna gidiyor teyzen,halan deden herkesin gözünde birhiçsin,helebirde ailede okuyan çocukla kıyaslanmak ölümden beter fakat hayatta be olacağı bilinmez.aradan geçen 8 sene sonunda o okuyan kuzen hiç bir zaman ataması yapılmayacak bir öğretmen adayı olarak 4 senedir boş geziyor hemde bomboş ve aradan gecen zaman sonunda ben hiç bir aile bireyinin hayal edemeyeceği bir pozisyonda dev bir firmada bölge müdüru oldum şimdi beni küçük görenler oğullarına is bulmam için eğilip bükülüyor..hayatta be olacağı bilinmez kısacası kimse mesleği için yada başarısızlıkları için küçük görülmemeli,göreninde inşallah Allah bu dünyada yerin ve sosyal statünün en dibine,öbür taraftada cehennemin dibine sokar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirback

quote:

Orijinalden alıntı: Pietro Leatherchest

Ahh ah. Herkes böyle, hele arkadaşlarım.... Hemen hemen herkes doktor mühendis olacağım diye bir yerlerini yırtıyor. Ben pek uğraş göstermiyorum, sonra diyorlar tamirci-televizyoncu-badanacı olursun. Nefret ediyorum öyle tiplerden, hepsi kendini güzel bir liseye gidiyorlar diye bir haltlar zannediyorlar, herkes böyle bizim burada.... Herkes! Hepsinin bir tarafları tavanda, ellerinde iPhone 4'ler, Nikon D90'lar. Sabahtan akşama kadar ders-yemek-okul-dershane yapan inekler.... Kafa yapıp birbirini döven, uyuşturucu-sigara kullanan ve bunu marifet sanan tipler.... Okulda dar gömlek, kalın sütyen, içine panter desenli tişört(savaşa girecek mübarek!) giyen tipsiz kızlar... Facebook'a acayip aşk sözleri yazıp, sahte arkadaşlıklar kurupta "kanka" olanlar.... ".d"ler ".s"ler dolu!

lise kaç?

Bu soru adamı zora sokar.

• çirkinlikten başka bir şey değil. o tür sahte insanlardan tiksiniyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.