Şimdi Ara

İkinci El Sorunsuz MSİ GS60 6qe 051tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 İkinci El Sorunsuz MSİ GS60 6qe 051tr
    Merhaba arkadaşlar cihazımı 5 ocak 2016'da aldım. Cihazımda i7-6700hq, gtx 970m, ddr-4 16gb 2133 mhz ram , 128 gb ssd, 1 tb hdd mevcut. Cihazın her türlü kutusu,belgeleri mevcuttur.İlk sahibiyim. Garantisi 2018 Ocak ayına kadar devam etmekte belgeleri mevcuttur. Kozmetik üzerinden 10 üzerinden 9 verebilirim. Klavyesini kullanmadım neredeyse, kendi klavye ve faremle kullandım. Herhangi bir çatlağı, kırığı, çalışmayan parçası yok. Ayrıca ekranda herhangi bir ölü piksel yoktur.

Satma nedenime gelecek olursak gerek kullandığım programlar için gerekse yeni bilgisayar almak için satmayı düşünüyorum. Cihazı halen aktif olarak kullanmakta olduğum için henüz formatlamadım. Ancak ciddi alıcılarla görüşüp, anlaşınca format işlemini gerçekleştirmeyi düşünüyorum.

Ürünün muadilinin linkini koyuyorum ancak linkteki parçalar sürekli değiştiği için çekinmeden soru sorabilirsiniz.https://www.msi.com/Laptop/GS60-6QE-Ghost-Pro.html#hero-overview

Cihaz İstanbul içi satılıktır. Kadıköy ve çevresi daha uygundur. Fotoğraflar gece ve ekranın ışıklarının olmasından dolayı biraz bulanık çıktı.

İkinci El Sorunsuz MSİ GS60 6qe 051trİkinci El Sorunsuz MSİ GS60 6qe 051trİkinci El Sorunsuz MSİ GS60 6qe 051trİkinci El Sorunsuz MSİ GS60 6qe 051tr
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 4200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Ocak 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 3250

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.