Bildirim
İkinci el sistem max 375 tl

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Şimdi gidiyosun 2.el forumuna bilgisayar parçaları kısmından komple sisteme girip orda konu açıyorsun.
[ALINIK] 375 LİRAYA SİSTEM ' diye konu açıyosun.Satan olursa seninle iletişime geçiyor.
Aramana gerek kalmadan BURAYA TIKLAYARAK FORUMA GİDEBİLİRSİN.
İyi bayramlar. -
Sevgili kardeşim ben 11 yıldır forum kullanıyorum. İyi niyetinin farkındayım ama amacıma ulaşmak için bu konuyu buraya açmak zorundayım. Sen casper bayisine gidip bana güzel bir laptop lazım dersen adam sana bizde yok karşıdaki dell satan dükkana bak demeyecektir. Bilmem anlatabildim mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: QuestionMark
Sevgili kardeşim ben 11 yıldır forum kullanıyorum. İyi niyetinin farkındayım ama amacıma ulaşmak için bu konuyu buraya açmak zorundayım. Sen casper bayisine gidip bana güzel bir laptop lazım dersen adam sana bizde yok karşıdaki dell satan dükkana bak demeyecektir. Bilmem anlatabildim mi?
Sana başka bir forum önermedim.Bu forumun 2.el ilanlar kısmını önerdim.Bilmem anlatabildimmi.Orda daha çabuk bir sistem bulursun gelir buraya konu açarsın bu sistem nasıl diye öyle yorum alırsın.Öylesi daha mantıklı olmazmı -
quote:
Orijinalden alıntı: BeranSetaou
quote:
Sana başka bir forum önermedim.Bu forumun 2.el ilanlar kısmını önerdim.Bilmem anlatabildimmi.Orda daha çabuk bir sistem bulursun gelir buraya konu açarsın bu sistem nasıl diye öyle yorum alırsın.Öylesi daha mantıklı olmazmı
Hocam sıkıntı şu: ikinci el forumuna da baktım onlarca sistem var ancak donanım hakkında hiç bir şey bilmediğim için oradan seçim yapamıyorum. En son p4 512 ramli fx5200lü desktop pc kullandım. Şimdi ben gidip oraya alınık 375 tl sistem yazsam, başka biri de gelip kardeş elimde bu sistem var ister misin dese ben ne yapacağım? Alınır mı alınmaz mı nerden bileceğim :) aslında dediğin doğru ama ben belki biri oradaki komple sistemlerden biri iyidir alabilirsin şeklinde yol gösterir diye buraya yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Sana başka bir forum önermedim.Bu forumun 2.el ilanlar kısmını önerdim.Bilmem anlatabildimmi.Orda daha çabuk bir sistem bulursun gelir buraya konu açarsın bu sistem nasıl diye öyle yorum alırsın.Öylesi daha mantıklı olmazmı
Hocam sıkıntı şu: ikinci el forumuna da baktım onlarca sistem var ancak donanım hakkında hiç bir şey bilmediğim için oradan seçim yapamıyorum. En son p4 512 ramli fx5200lü desktop pc kullandım. Şimdi ben gidip oraya alınık 375 tl sistem yazsam, başka biri de gelip kardeş elimde bu sistem var ister misin dese ben ne yapacağım? Alınır mı alınmaz mı nerden bileceğim :) aslında dediğin doğru ama ben belki biri oradaki komple sistemlerden biri iyidir alabilirsin şeklinde yol gösterir diye buraya yazdım.
Sende dogrusun forumda iyi satıcılarda var kötü satıcılarda var.Ama demek istediğim siz alınır yazsaydınız size 3 5 teklif gelirdi.Sizde buraya konu açıp aralarından en iyisini seçerdiniz ve ediceği fiyat hakkında arakdaşlar yardımcı olurdu size.
-
Mantıklı
Sabah yapacağız artık :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
-
ne önersek işinizi görecektir zaten. siz arkadaşın dediği gibi konu açarsınız gelen önerileri biz değerlendiririz -
Küçük bir 350 watt kasa.
AMD A4-5300 veya daha iyisi 5600K APU.
500 GB disk.
DVD-sürücü.
Yeter de artar. -
sadece kasa olacaksa 400 tl ye sıfır sistemde toplaman mümkün olabilir.. -
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-garantili-amd-athlon-ii-x2-270-3.4ghz-2mb-am3-dual-core-islemci-110547344/detay 95 lira demiş
x2 270 pazarlık et al bu işlemciyi az oc la battlefield 3 yüksek oynayanlar var
ikinci el 400 watt lık kasa al çok ucuza sahibinden de ya da forumda bulursun
ram 4 gb 1333 30-35 e bulunuyor. forumda sahibinden den daha ucuz oluyor
50 liraya falan am3 ddr3 anakart bulursun
monitör 60 liraya sağlam lcd ler dolu sahibinden de
şimdi işlemci 95 diyelim ama pazarlık et
anakart 60 tl onboard ekran kartı olsun
kasa+psu seç beğen al http://www.sahibinden.com/bilgisayar-masaustu-donanim-kasa?a3341=67639&sorting=price_asc
hadi diyelim o da 40-50 tuttu 320 filan civarına gelir kargo veya elden aldın ona da 25 versen tmm
-
quote:
Orijinalden alıntı: n-force
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-garantili-amd-athlon-ii-x2-270-3.4ghz-2mb-am3-dual-core-islemci-110547344/detay 95 lira demiş
x2 270 pazarlık et al bu işlemciyi az oc la battlefield 3 yüksek oynayanlar var
ikinci el 400 watt lık kasa al çok ucuza sahibinden de ya da forumda bulursun
ram 4 gb 1333 30-35 e bulunuyor. forumda sahibinden den daha ucuz oluyor
50 liraya falan am3 ddr3 anakart bulursun
monitör 60 liraya sağlam lcd ler dolu sahibinden de
şimdi işlemci 95 diyelim ama pazarlık et
anakart 60 tl onboard ekran kartı olsun
kasa+psu seç beğen al http://www.sahibinden.com/bilgisayar-masaustu-donanim-kasa?a3341=67639&sorting=price_asc
hadi diyelim o da 40-50 tuttu 320 filan civarına gelir kargo veya elden aldın ona da 25 versen tmm
daha sonra bir ekrankartı+psu takarsın orta halli bir sistemin olur ama şimdilik böyle topla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X