Şimdi Ara

İKİNCİ EL LAPTOP ALIRKEN DOLANDIRILDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
9.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.cnet.com/laptops/acer-aspire-5742z-4459/4507-3121_7-34421922.html bu sitedeki bilgilere göre bunun ekran kartı yok sanırım ya bi de umut koyacak bişi yok ki. Adam bu pislikleri yapıyorsa o ekran kartını yar etmez zaten bana. Arkamı döndükten 3 dakika sonra telefonuna ulaşamadğım biri nasıl biri olabilir sizce de ?
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    aynen oyle ve ben bu 300 lira lık pc ye 850 lira verdim. Bu ülkede bunun gibilerini testislerinden asacaksın usta başka çözüm yok
  • Kesin bir hile olmalı. Pentium ve gtx670mx Ama emin olmak için bilgisayara temiz bir format at. Daha sonra sırayla tüm sürücüleri kur. Ama en son nvidia ekran kartının sürücüsünü kur. Sonucu yazarsın buraya. Ondan sonra başka çözüm bulunur.
  • wiin864bit daha ii olabilir ama pek bilmem diosun win764bit kur sen sonra çözüm bulunur
  • amönyak A kullanıcısına yanıt
    Ya şimdi bu herifin hesapları açık kalmış google ve youtube da . bi işlem yapılabilir mi diye format atmak istemiyorum şimdi , olmadı bi yerde kasayı açtırıp içine baktırırım ekran kartı var mıymış yok muymuş. O adamı da yazarım bi köşeye sonra da çizerim diye düşünüyourm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakbezek -- 19 Ağustos 2013; 22:19:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbezek

Ya şimdi bu herifin hesapları açık kalmış google ve youtube da . bi işlem yapılabilir mi diye format atmak istemiyorum şimdi , olmadı bi yerde kasayı açtırıp içine baktırırım ekran kartı var mıymış yok muymuş. O adamı da yazarım bi köşeye sonra da çizerim diye düşünüyourm

Aslında arka kapağı açıp kendin bizzat ekran kartı olup olmadağını görebilirsin şimdi. Kapakları tamamen çıkardıktan sonra görebilirsin anakartın üzerindeki kartı. Hemen belli eder kendini.
  • ama anakart çok altlarda pcyi tamamen sökmek gerekebilir ama yinede ii bi sonuç alınır inş o herif118e sordun mu
  • Aileme mutlu olmuş rolü yapıyorum şuanda . Telefondaki dakikaları da bu herifi arayarak bitirmiştim. Yarın büroda şirket telefonuyla ararım bari ya
  • bide şu Windows işini hallet format atıp yükle gene adam rastgele yüklemiş olabilir
  • Şimdi kasayı açamam yani bizimkilerin yanında. Ama bi arkadşa var onun yanına götürmeyi düşünüyorum cuma gnüne de ben bu herifiin numarasını bulduktan sonra nasıl bi rol yapsam da bununla randevu alabilsem ? Büyük ihtimal bi plan var ama sizce ne yapsam var mıdır önerileriniz
  • o arkadaş pcden anlıyossa format attır win764 bit kurdur driver yüklemeye çalış
    Ya adamı masum sanacağım sen benden de umutlusun kardeş :D Çok fena küfürler türetiyorum ve biliyorum ki olumlu bişi olmaz bu pc de yani sıfır şimdi şans. Mecbur bunu bu yıl idare edip seneye ablama hediye edip kendime sıfır alacağım başka çaresi yok. Hep ailem yüzünden bi kredi kartları olsa ne rahattım şimdi .. Psikolojimi de aldı bu iş
    Bunların teknik servis gibi bi laptop tamircisinde çalışıyor. İçini açıp bakarız ilk . Ekran kartı pc nin okuduğu gibiyse geri takarız ya yapacak bişi yok gibi :/
  • baktırın lmadı parçaları değişirsiniz
  • he birde eklemeyi unuttum intel hd graphics o kadar puan alamaz notebookcheckteki sıralamadı benim kart gtxx670mden bi tık üstte 7,2 alyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amönyak -- 19 Ağustos 2013; 22:45:07 >
    Aynen ben de onda oynama olduğunu düşünüyorum ki ilk pc de dereceye baktığımda 6.3 ü gördüğümde hoşuma gitti ekran kartı hafızası 1 gb olsa bile bişi demezdim. Keşke 512 olsaymış da olsaymış. Bide şu parça değişimi işi dediğiniz içindekileri yenilemek gibisinden mi hocam? Mesela buna i3 bi anakart taksam ve ekran kartı taktırsam mı ki de benim bu laptoptaki anılarım berbat ve bunu önümüzdeki yaz ablama hediye edip kendime yeni bir sony almayı düşünüyorum da o parça değişimi nasıl olur mesela ?
  • hocam şimdi anakartı söküp yeni parçalar takılcak kasa içi yenilencek tabi ama olur mu bilinmez ama olabilir neden olmasın ama benim dediğim gibi gtx670m çıkabilir ama işlemci tırtta çıkabilir ram sorunu olabilir ondan başka sorun olmaz sen Windows 7 64bit bul çıkcak ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amönyak -- 19 Ağustos 2013; 22:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbezek

Aynen ben de onda oynama olduğunu düşünüyorum ki ilk pc de dereceye baktığımda 6.3 ü gördüğümde hoşuma gitti ekran kartı hafızası 1 gb olsa bile bişi demezdim. Keşke 512 olsaymış da olsaymış. Bide şu parça değişimi işi dediğiniz içindekileri yenilemek gibisinden mi hocam? Mesela buna i3 bi anakart taksam ve ekran kartı taktırsam mı ki de benim bu laptoptaki anılarım berbat ve bunu önümüzdeki yaz ablama hediye edip kendime yeni bir sony almayı düşünüyorum da o parça değişimi nasıl olur mesela ?

hocam oncelikle geçmiş olsun diliyorum

maalsef ki sunu soylemeliyim acerin oyun bilgisayarları yok yani o alanda bilgiasyarı yok en fazla olanı gt 640m li olan bi serisiydi galiba dunyada.
    konu acsaydınız keşke ben sahibindende hergun laptopları inceliyorum isteyen arkadaşlar oluyor favorilrime alıyorum .
    o laptopu gormustum direk bakar bakmaz zaten anladım yalan yanlıs yazılmıs oldugunu kesinlikle.Şimdi sizi gorunce kafama vuruyorumki o an tembelliğime geldi şikayet etmedim yoksa her gun rahat 20 30 tane ilan kaldırtıyorum yanlıs ilanları :) hepside kalkıyor.

kişiye ulasmaktan başka çareniz yok hocam. O fiyata pek markasını onermesemde casper bulabilirdiniz i7li. tekrardan geçmiş olsun eger bir yolunu bulup paranızı geri alırsanız pm ile istediğiniz zaman danısabilirsiniz fiyatınıza gore iyi bir notebook buluruz size.saglıcakla

• tüm dediklerini göz önünde bulunduracağım teknik bilgisi olanlarin yanında söylerim teşekkürler. Şimdi bu cihazı 300e satmak isterim de bizimkilere nasıl yuttururum telasıyla satmıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi format çaksanız anlarızda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.