Şimdi Ara

ikinci el fujifilm hs28 exr aldım iyi etmiş miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba forumdaşlar bugün 16 17 yaşında genç bir arkadaştan 3500 shutterda Fujifilm hs28 exr fotoğraf makinası satın aldım.

Fotoğraf makinesinden çok anlayan birisi ve ya profesyönel hatta amatör bile değilim daha oyüzden bu makinayı seçtim fazla para vermemek amaçlı hobi şeklinde kullanırım diye düşünüyorum.

Birkaç sorum olacak azönce fark ettim de lensin tam ortasında leke var leke içerden sanki mercekte de aynı leke var gibi böyle mercek lense sürtmüş de birbirlerini çizmişler gibi geldi mercekle lens fotoğraflarda da orta taraf biraz flu görünüyor gibi geldi bana pc den baktığım zaman görebiliyorum fluluğu. bunu daha önce yaşayan varsa bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Shutter sayısına son çekilen resimin adından baktım fuji113 klasörü içinde 3550. fotoğrafı falan çektim doğru mu bakmışım acaba bilemiyorum? :)

bir de makinanın lcd ekranı kırık dış değil içeriden kırık ekran internetten sipariş versem bunu kendim takabilir miyim iç ekranını? yoksa tamirciye götürmek şart mı? elim yatkındır eğer ekranı söküp takabilirsek kendim yapabilirim diye tahmin ediyorum.

Makinanın fiyatına gelirsek ben makinayı 270 tl ye aldım 4 pili şarj aleti ve çantası vardı sadece yanında ekstra başka birşey almadım evde 1 gb hafıza kartı vardı onu taktım eğer hoşuma giderse class 10 bi hafıza kartı almayı düşünüyorum. Ama şu anda benim canımı sıkan fotoğraf kalitesi çok düşük gibi pcye attığımda resimleri hiç beğenmedim :)

Her türlü iyi kötü yoruma açığım yeterki konuşma olsun birileri (ve ya ben) birşeyler öğreneyim bilgi sahibi olayım bu arada Ankaradayım tamirci için yer önerecek arkadaşlar olursa diye söylüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.