Şimdi Ara

İkinci el Clio 4 EDC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ikinci el edc alınır mı ?

    80binde arkadaşın dediğine göre 23binde şanzıman değiştirilmiş ve şuan sorunsuz diyor ve yağlı kavrama takıldı falan dedi.

    Çok anlamam aracı sürdüm bir sıkıntısı var mı çok anlamam ama bariz bir vuruntu mekanik ses vs duymadım. Neye benzediğini de bilmem :)

    Sizce EDC Clio 4 alınır mı ? araç genel olarak zorlanmamış ve temiz.



  • Maalesef bu forumdan olacak birşey değil hocam. Ancak bilgi alabilirsiniz. Civarınızdaki bütün ustalara götürün. İnternetten usta tavsiyesi bakın. Temiz ise tabiki alınabilir ama 23 binde iken nasıl şanzıman değişebilir. Expertizini mutlaka ama mutlaka yaptırın. Öyle mahalle expertizine değil. Bu işi global olarak yapan yerlere götürün.
  • Hocam alırsam şayet servise + otorapora götürmeyi düşünüyorum. Ama serviste, arkadaşın aracı sürekli götürdüğü servis bir dolap olur mu emin değilim.

    Arkadaş evrakları attı vites atarken ses geliyor diye değiştirilmiş. 2 kere değiştirilmiş 500km sonra bir daha değiştirilmiş. sonra yağlı kavrama tarzı bişe demişler o günden beri sorunsuz artık dedi.
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Ben olsam almazdım. Arabada birşey var ki satıyorlar. Servisler de dolap çevirme ihtimali düşüktür ama örnekleri tek tük var. Ben olsam 2-3 servise götürürdüm. Aracı kontrol için (en azından böyle bir aracı) 1.000TL bile verirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arabada bir şey var ki satıyorlar kısmına çok katılamıyorum. Her arabasını satanın arabasında bir şey olmaz. Bu görüşe çok katılmıyorum. Bu arkadaş engelli bir arkadaş. 5 senesini doldurmuş yeni araba almak istiyor.

    Ama diğer dedikleriniz doğru 1000TL vermek mesele değil 1000TL verip almamak kötü :)
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi. İyice kontrol ettirin. İmza attıktan sonra geriye dönüş yok maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim derdim, şuanki hali değil işin gerçeği :) arabayı usta denecek 3 adam gördü tabi yine servis expertiz vs görecek alırsam eğer. 1 2 yıl bindim şanzımanda arıza oldu ne yapacağım gidip servise 15000TL mi vereceğim ?
  • Hocam servisi aradım, baskı balata değişimi fiyat teklifi istedim 14.000TL dedi. 200bine kadar gider 150'ye kadar da gider dedi. Garanti de bile garantiye girmez dedi. Ben bu aracı almaktan vazgeçtim bir baskı balataya 14.000 istemek soygundur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.