Şimdi Ara

İkinci EL 780Ti Mı Sıfır 970 Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Tek Atış Hakımvar Maksimum 1300 Bütce Forumda 780Ti 1200 TL Sıfır 970 1300 İleri Dönük Bir Seçim Yapmalıyım Dritix 12 Felan Komple Düşünüp Bir El Atı Verin Dediğim Gibi Tek Atış Hakımvar
    Sizce 780Ti Mİ 970 Mi ?

• O işlemciye iki kart da fazla.
  • O Kesin Değişecek De Şuan Bütce Ekran Kartına Bukadar Bütce Var İlerde İşlemci Belki Anakart Alırım Şuan İçin Ekran Kartı Sonra İşlemci
  • 780ti oc yapacaksan 970 den cok daha üstün.
  • 780Ti. En azından CW ve VRam zorunu yok. Kart ne ise o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki kart arasında Gtx 970 tercih ederdim. Size tavsiyem AMD 300 serisini bekleyin kullanıcı incelemeleri ve testler yapılsın sonra kararınızı verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akke4323 -- 19 Haziran 2015; 3:43:34 >
  • Amd en iyisinu verse bile nvdia dan vazgeçemem bana 2 kart arasinda seçim yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufbaba15

Amd en iyisinu verse bile nvdia dan vazgeçemem bana 2 kart arasinda seçim yapmaliyim

Bende öyle diyordum yakın zamana kadar lakin atı300 serisi DX12 eşliğinde bide mantle var tabi nvidia ya zor günler yaşatacak gibi duruyor. 970in çıkmasını 1 yıl bekledikten sonra çıkan sorunlar nvidia nin ancak bir sonraki nesline bizi mahkum bıraktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 970 daha iyi bir seçim olur.Cw de abartıldığı kadar değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.