Şimdi Ara

SATILIK...ipad 11(a16) + apple pencil type c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 ay once 22 bin tl ye mal ettigim ipad 11 (a16) 128gb + apple pencil type c + kilif+ koruma cami

Full kutulu faturali sifirdan farksiz ciziksiz hatasiz

Pro serisine gecmek isin satiyorum

Fiyat : 16.000 tl
    İzmirde elden teslim sadece.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *AXI* -- 27 Mayıs 2025; 9:32:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

alışveriş yaptıklarım: yugams (anakart aldım) , dashdeath (ram aldım), bahadir_bado (109p4 monıtor aldım) ali_cetinkaya (xfx 7600gt xxx aldım) serdarumma (feel kasa aldım), guven35 (amd 2500 komple sıstem sattım), Quartamin(MSI laptop aldım )LostDevil (230 kontor aldım). legend86 (anakart sattım) melyyh(xfx7600gtxxx sattım) demirelli (Crea laptop aldım)tonymontana3242 (500gb hdd aldım) jacktheblack( samsung dvd player aldım) Chaoss(4gb m2 hafıza kartı aldım)burhiuaua(canon A570is aldım).... yazmaktan yoruldugum bır cok alısverısım olmustur

MSN : axi_dhikinciel@hotmail.com

• guncel

alışveriş yaptıklarım: yugams (anakart aldım) , dashdeath (ram aldım), bahadir_bado (109p4 monıtor aldım) ali_cetinkaya (xfx 7600gt xxx aldım) serdarumma (feel kasa aldım), guven35 (amd 2500 komple sıstem sattım), Quartamin(MSI laptop aldım )LostDevil (230 kontor aldım). legend86 (anakart sattım) melyyh(xfx7600gtxxx sattım) demirelli (Crea laptop aldım)tonymontana3242 (500gb hdd aldım) jacktheblack( samsung dvd player aldım) Chaoss(4gb m2 hafıza kartı aldım)burhiuaua(canon A570is aldım).... yazmaktan yoruldugum bır cok alısverısım olmustur

MSN : axi_dhikinciel@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.