Şimdi Ara

İkilemde Kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 9 eylül maliye okuyacağım bu sene hazırlık var ama kararsızım.

Hazırlıkta Sınava tekrar hazırlanıp bilgisayar-kimya-Metalurji ve malzeme mühendisliğinden birini istiyorum.Bu sene puanım yetmesine rağman istediğim üniversitede yetmeyiişinden maliyeyi seçtim.tm-mf yakındı birbirine.Şimdi ise bir anda mühendis aşkı başladı içimde Ne dersiniz beyler ?

1.)Hazırlıkta bastır ingilizceye önem ver
    2.)Hazırlıkta kalma derdin yok çalış sınava ?

hangisi beyler bir yardım edin dokuz eylül maliye devammı edeyim yada sakarya-celal bayar-dumlupınar-çanakkale-karabük tarzı üniversitelerin mühendislikleri için çalışayım mı??

• Öncelikle kardeş senin kalbinden ne geçiyorsa onu yap ama şunu unutma ki bu yıl yerleştiğin için okuldan gelen puanın yarısı kesilecek yani şimdiden kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cackyigit

Öncelikle kardeş senin kalbinden ne geçiyorsa onu yap ama şunu unutma ki bu yıl yerleştiğin için okuldan gelen puanın yarısı kesilecek yani şimdiden kolay gelsin.

Hocam farkındayım ama 8 ayda o boşluğu kapatıp üstüne eklerim sınava çalışmadan kazanmıştım bu sene ama şimdi çalışacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten eğer istediğin mühendislikse kesinlikle bırak sınava çalış.Yıllar önce bir arkadaş vardı ben tıp okudum da o da bizle geldi tıpa aslında mühendislik istiyordu istemeye istemeye geldi 1 ay sonra adam ben bıktım dedi bıraktı evine gitti dershaneye başladı gece gündüz yemek bile yemeden ders çalıştı adam ve 250.oldu ondan önceki yılda 3000 lerde olmuştu neyse 250. oldu ama okul puanının yarısı kesilince 1900 lere düştü boğaziçi tutmamıştı odtü ee ye gitmişti mesela yani sende yapabilirsin yeter ki çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cackyigit

Ben zaten eğer istediğin mühendislikse kesinlikle bırak sınava çalış.Yıllar önce bir arkadaş vardı ben tıp okudum da o da bizle geldi tıpa aslında mühendislik istiyordu istemeye istemeye geldi 1 ay sonra adam ben bıktım dedi bıraktı evine gitti dershaneye başladı gece gündüz yemek bile yemeden ders çalıştı adam ve 250.oldu ondan önceki yılda 3000 lerde olmuştu neyse 250. oldu ama okul puanının yarısı kesilince 1900 lere düştü boğaziçi tutmamıştı odtü ee ye gitmişti mesela yani sende yapabilirsin yeter ki çalış.

tamam hocam istediğim bu en iyisi istediğimi yapmak ilerisi için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7. mezuna kalmak?
    2 yıl önce açıldı
    # Mezuna kalmak #
    10 yıl önce açıldı
    Mezuna kalmak.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.