Şimdi Ara

İki Yeni Sızıntı Halo 3 Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternete yeni düşen iki Halo 3 videosunu buradan seyredebilirsiniz. Videolardan birinde zırh değiştirme mekaniğinden bahsediyor.

Devamı ---> http://www.nextgentr.com/viewtopic.php?p=161#161

Kaynak: http://natethenewt.gametrailers.com/gamepad/index.php?action=viewblog&id=89296

• Abi su nextgentr sitesinin reklamini yaptigini dusunmeye basladim.Devamli ayni siteyi veriyorsun ve bizim girmemizi istiyorsun.
  • Yapıyor zaten site kendisinin
  • Girmeyin arkadaşlar sizde o siteye. Devamını ne yapacaksınız kaynak verdiyse direk kaynağa. Vermez de sadece reklamını yaparsa direk şikayet ederiz zaten yönetime
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Girmeyin arkadaşlar sizde o siteye. Devamını ne yapacaksınız kaynak verdiyse direk kaynağa. Vermez de sadece reklamını yaparsa direk şikayet ederiz zaten yönetime

Hah kocum tugay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Girmeyin arkadaşlar sizde o siteye. Devamını ne yapacaksınız kaynak verdiyse direk kaynağa. Vermez de sadece reklamını yaparsa direk şikayet ederiz zaten yönetime

Hah kocum tugay.

hoca o değilde, şu imzadaki resmin büyüğü varsa pm den sallar mısın bana amy hayranıyım da
  • Videolardan birşeyler kapabilmek dert resmen. Mübarek bir sallanma be yayık ayranı gibi! Nedense konu Halo'nun sızıntı görüntüleri olunca hep idiyot insan evlatlarıyla muhatap oluyoruz. Önceki görüntülerde de oynayan eleman gökyüzüne ateş ediyordu sürekli ve hiçbirşey anlayamıyorduk. Kasten mi yapıyorlar bilmiyorum, imkanım olsa çekimi yapan adamın ağzının üstüne iki tane Kamera ile çekim yaparken ayyaşlar gibi sallanmamayı öğrenirdi en azından.

Edit: zaten ayyaş galiba, saçma sapan konuşup ıslık çalıyor arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 3 Mayıs 2007; 23:36:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merak etmeyin bu e3 te herşey meydana çıkacak...tabi single versiyonundan bahsediyorum...
  • Bu arada konuşmalarda benim site banlanmış. Ben anlamadım niye bana karşı bu kadar düşmanca bir tavır sergiliyorsunuz ki?

Ben zaten forum yöneticisiyle P.M.ler aracılığı ile konuştum. Eğer kaynak belirtirsem, haber verirken sitemin adresini vermemin sorun olmayacağını belirtti. İngilizcesi olanlar kaynaktaki habere girer bakar. Benim amacım zaten haberi Türkçe'leştirmek. Paylaşım yapıyoruz, yine de yaranamıyoruz. İsteyen girer, isteyen girmez. Ben sitemde son çıkan haberleri Türkçe'ye çevirerek yazıyorum o kadar. "Girmeyin o siteye" derken hocam az biraz da ayıp yapmadın mı ya...

Ayrıca sarp sen de hemen sattın beni. Sen de desene "site benim" diye. Ya arkadaşlardan da ümit kestik, iyi mi...

Edit: Ayrıca bunları yazarken de; benim para vererek site açtığımı, bu emeğime küçücük de olsa saygınız olduğunu (!) düşünerek yazdım. Emeğe saygı olmazsa zaten paylaşım neye yarar ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therev -- 4 Mayıs 2007; 0:26:45 >

• Sedat ben nezaman satmadımki Sen uğraşıyorsun bişiler yapıyorsun ben bişi yapmıyorum ben kebap, adminim diye geçiniyorum
  • Paylaşım yapacaksan bu sitede yapacaksın!

Başka biri kalkıp senin sitenin linki verir tamam deriz. Ne bu her konuda kendi sitenin linkini vermek!. Madem paylaşmak istiyorsun buraya koyacaksın! Koymam dersen de sitenin yanında kaynak belirtmeden koydurtmayız senin sitenin adresini. Bu paylaşım değil bencilliktir.

Devamı için tıklayın blablabla onu yazacağına direk buraya yapıştıracaksın verdiğin haberi. Ya da vermeyeceksin haber zorlayan yok, zaten haber veren dolu. emeğe saygısızlıksa bu evet emeğe saygısızlık ederiz böyle bencilliklere!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Mayıs 2007; 0:46:19 >
  • Ben bencillik ile ilgili birşey yaptığımı düşünmüyorum ki abicim. Büyüğümsün, saygı duyuyorum ama lütfen daha fazla zorlamayın bu sınırları. Benim verdiğim link sanki virüs , spyware vs. kaynıyo da "Girmeyin arkadaşlar" diyorsun. Ayrıca ben kaynak koyuyorum haberden sonra. Yapma abi lütfen, daha da uzarsa ikimiz için de hayırlı olmaz bunun sonu. En iyisi sen sağ ben selamet ilerleyelim. Niye tartışma çıksın diye uğraşıyoruz, anlamıyorum. Lütfen abiler bari siz yapmayın...
  • Bence bir sorun yok, altı üstü alttaki linke bir tık atılacak, çok mu zor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.