Şimdi Ara

İki Tv arasında kaldım, Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese. Arkadaşım bana düğün hediyesi olarak Mediamarkt' tan LG 49LB620V marka bir LCD Tv aldı. Fiyatı 1900 TL idi. Tv'nin öne çıkan özellikleri ;

* 49 inc * 3D izleme * Full HD * DAHİLİ HD UYDU ALICISI * IPS PANEL * 100 HZ

Ürünün daha henüz kutusunu açmadım. Bugün şansa Sharp'ın bir Tv'sini gördüm. Modeli SHARP LC50LE762E 50 idi. Fiyatı 2100 TL. Bana gelen LG'ye ek olarak ;

* Smart Tv özelliği * 1 inç daha büyük * 300 HZ

Şimdi benim için Smart TV özelliği çok önemli değil. En fazla Digiturk izlerim yanında blueray veya mkv film-dizi izlerim. Yanlız ağırlıklı olarak ps4 kullanacağım. Lg deki 100 HZ ps4 için yeterli mi yoksa 300 HZ Sharp daha iyi mi olur.
    200 Tl fark vermeye değer mi? Fikirlerinizi bekliyorum. Değiştirmem için bir kaç günüm var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostlord -- 14 Ağustos 2014; 0:54:57 >

• Frostlord F kullanıcısına yanıt
    50le762 yi 2100 e hangi magazada gordunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MediaMarkt bakırköy
  • Frostlord F kullanıcısına yanıt
    200 tl ozellikleri kiyaslayacak olursak cok cuzi bir fark hic dusunmeyin sharp alin derim

• Lütfen yarın son gün degistirmek için. Daha fazla yoruma ve bilgiye ihtiyacım var.

• smart önemli değilse hiç düşünme derim eğer deneme imkanın varsa mağazada normal kanalları açtır sd ve hd kanalları diğer tv lerle aradaki farkı görün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.