Şimdi Ara

iki telefona aynı anda arama yapılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. ben telefonumu ios 9'a yükseltiktten birkaç gün sonra beni ve kardeşimi aynı anda aradılar. benim telefonumu açmadık kardeşimin telefonunu açtık ve kardeşimin arkadaşı çıktı. kardeşim telefonu kapattıktan kısa bir süre sonra yine telefonlarımız aynı anda çaldı. bu sefer ben açtım telefonumu ve yine kardeşimin başka bir arkadaşı çıktı telefona. üstellik sesli facetime ile arama yapılıyor. kardeşimin bir arkadaşı ios 9 ile beraber gelen arkadaşı bul uygulamsı yüzünden böyle olduğunu ve onlarada aynı şeyin olduğunu söyledi. yok mu bunun bir çözümü ? sizce de arkadaşı bul uygulaması yüzünden mi ? eğer o uygulama yüzünden ise devre dışı bırakmak gibi bir çözümü var mı ? şimdiden teşekkürler edit: önemli bi detay vermeyi unuttum. kardeşimin arkadaşlarının telefon numaraları farklı fakat aynı telefon numarası tarafanıdan aranıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pique741 -- 25 Eylül 2015; 17:40:08 >

• Aynı apple hesabını kullanıyorsunuz sanırım. Ayarlar>facetime>İphone hücresel aramalar seçeneğini kapatın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.