Şimdi Ara

İki tane coğrafya sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ilk soru b
    X 45 enleminde y 60 enleminde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xe 45 y ye 30 dereceyle geliyorsa x ekvatora daha yakındır kuşuçumu uzaklıgı da daha yakın olacaktır haliyle.b şıkkı
    sıcaklık farkı enlemin sonucu bu da b olmalı.
  • 1)B

2)A bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolt

xe 45 y ye 30 dereceyle geliyorsa x ekvatora daha yakındır kuşuçumu uzaklıgı da daha yakın olacaktır haliyle.b şıkkı
    sıcaklık farkı enlemin sonucu bu da b olmalı.

+1, yazmak istediklerimi yazmış, yorum yapmama gerek kalmadı
  • evet arkadaşlar ilk soru b,ikincisi a.cevap yazan herkese çok teşekkürler,yalnız ikinci soru nasıl a açıklayan olursa süper olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kaç Sorum Olacak
    19 yıl önce açıldı
    birkaç tane mat sorusu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Pitt

evet arkadaşlar ilk soru b,ikincisi a.cevap yazan herkese çok teşekkürler,yalnız ikinci soru nasıl a açıklayan olursa süper olur

A çizgisel hız ile ilgili diye düşünüyorum ben,diğerleri enlemle ilgili çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamankötü

quote:

evet arkadaşlar ilk soru b,ikincisi a.cevap yazan herkese çok teşekkürler,yalnız ikinci soru nasıl a açıklayan olursa süper olur

evet doğru açıklama bu olabilir,coğrafya sorularının en çok bu yanını sevmiyorum,insanın aklına çizgisel hızın enlemden kaynaklandığı geliyo,bir sürü şey geliyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zamankötü

quote:

evet doğru açıklama bu olabilir,coğrafya sorularının en çok bu yanını sevmiyorum,insanın aklına çizgisel hızın enlemden kaynaklandığı geliyo,bir sürü şey geliyo

Evet ben de çok karıştırıyordum artık soru çöze çöze ya ezberliyorum ya da mantığını kavrıyorum.

• 2b olması gerekmezmi? şıkta verilen enlem ile ilgili
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.