xe 45 y ye 30 dereceyle geliyorsa x ekvatora daha yakındır kuşuçumu uzaklıgı da daha yakın olacaktır haliyle.b şıkkı sıcaklık farkı enlemin sonucu bu da b olmalı.
xe 45 y ye 30 dereceyle geliyorsa x ekvatora daha yakındır kuşuçumu uzaklıgı da daha yakın olacaktır haliyle.b şıkkı sıcaklık farkı enlemin sonucu bu da b olmalı.
+1, yazmak istediklerimi yazmış, yorum yapmama gerek kalmadı
evet arkadaşlar ilk soru b,ikincisi a.cevap yazan herkese çok teşekkürler,yalnız ikinci soru nasıl a açıklayan olursa süper olur
evet arkadaşlar ilk soru b,ikincisi a.cevap yazan herkese çok teşekkürler,yalnız ikinci soru nasıl a açıklayan olursa süper olur
A çizgisel hız ile ilgili diye düşünüyorum ben,diğerleri enlemle ilgili çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: zamankötü
quote:
Orijinalden alıntı: Dirk Pitt
evet doğru açıklama bu olabilir,coğrafya sorularının en çok bu yanını sevmiyorum,insanın aklına çizgisel hızın enlemden kaynaklandığı geliyo,bir sürü şey geliyo
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zamankötü
quote:
evet doğru açıklama bu olabilir,coğrafya sorularının en çok bu yanını sevmiyorum,insanın aklına çizgisel hızın enlemden kaynaklandığı geliyo,bir sürü şey geliyo
Evet ben de çok karıştırıyordum artık soru çöze çöze ya ezberliyorum ya da mantığını kavrıyorum.
2b olması gerekmezmi? şıkta verilen enlem ile ilgili
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme