Şimdi Ara

iki seçenek arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 2004 2005 model mercedes e 200 avantgarde kompressor veya sıfır renault fluence 1.5 dci privilege edc arasında kaldım.biliyorum birisi armut birisi portakal birbirinden çok farklı biri dizel digeri benzinli biri c biri e sınıfı.60.000 tl verip c sınıfı almak biraz fazla geliyor ama 7 yaşında araç almakta mantıklı gelmiyor marka fanatikliği yapmadan gerçekten fikir vermek isteyenler yardımcı olursa sevinirim.herkese iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: cexqwerty

arkadaşlar merhaba 2004 2005 model mercedes e 200 avantgarde kompressor veya sıfır renault fluence 1.5 dci privilege edc arasında kaldım.biliyorum birisi armut birisi portakal birbirinden çok farklı biri dizel digeri benzinli biri c biri e sınıfı.60.000 tl verip c sınıfı almak biraz fazla geliyor ama 7 yaşında araç almakta mantıklı gelmiyor marka fanatikliği yapmadan gerçekten fikir vermek isteyenler yardımcı olursa sevinirim.herkese iyi geceler

Avangart paket diyorsun E2 side varsa tadından yenmez. Eğer aylık kaç km kullandığını yazarsan senin için mantıklısını seçebiliriz. Eğer yakıtı önemsemez veya az kulanıyorsan W 211 i seçmeni öneririm. Sonuçta Mercedes . Ki yüksek model 90 modelleri piyasada sağlam 2004-2005 diyorsun .
  • yıllık 15.000 en fazla 20.000 km yapıyorum.mercedesin tadı çok ayrı biliyorum ama sonuçta demir parçası 7 yıllık bir araç eşimde kullanacağı için otomatik düşünüyorum o yüzden fluence de kaldım birçok markanın otomatik vitesini test ettim fluence de sorunsuz geçiş var ama c5 beni biraz bezdirdi.daha önce megane 2 vardı kronik arızalarından bıkmıştım aynı şeyi yaşamak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cexqwerty -- 22 Ocak 2012; 0:39:03 >
  • Sıfır her zaman sıfırdır. İyidir. Üstelik diesel.
  • E200ün konforunun yanında fluence divan kalır.
  • Kendi şahsi görüşümdür.Tipsiz Fluence'e o kadar para vermem,gider Mercedes alırım.
  • Fluance gercekten parasini hak etmiyor

Kesinlikle mercedes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısınız konfor olarak tabi ki mercedes bu tartışmasız kabul edilir.benim kafamı karıştıran diğer bir konu belirttiğim gibi daha önce megane 2 kullanıyordum (tabi tamir dışında kalan zamanlarda)fluence de aynı sorunları yaşar mıyım.siz benim yerimde olsanız hangisini seçerdiniz sebebiyle belirtirseniz güzel olur.karar veremiyorum kafam bayağı karışık
  • fluence değil de başka bi arabayla karşılaştırsan düşünülebilirdi ama fluence a o kdar para verilmez bence hiç bi şekilde haketmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.