Şimdi Ara

iki kompresör arasında kaldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı temizlemek için bir adet kompresör alacağım, şu iki ürün arasında kaldım;

1http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ryodel-650-watt-6-hizli-blower-hava-kompresoru-109706149 kargo dahil 55 tl

2http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/s-link-slx-bl600-gercek-600-watt-komprasor-108326854 kargo dahil 55 tl FİYATLAR AYNI

efem123 adlı arkadaşımız biraz bahsetti ama, ben kullanıcı görüşlerini de almak istiyorum...Yardımlarınız için teşekkürler.

• vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Elektırık supurgesını denesenız.)
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    Elektrik süpürgesi zayıf bende... :) :) Onun için bir kompresör alayım diyorum...Parçaları çabuk dağılmayan biraz sağlam birşey olsun...
    Hocam 150 tlye 2000 watt elektrık supukelerı var.Hem ev temızlıgınede faydası olur.)
    Yok hocam almayayım ben...Daha ucuz bir şeyde önerebilirsiniz iyi ise...
    Valla ozaman komprasor alacakssınız.Ama bence cok gereksız.Yılda bır pc temızleyecem dıye komprasor mu alınır?Tabı bılgısayarcı flansanız ayrı tabı.Komprasor olarak bosch vs onerecem ama 50 tl ye alamazsınız.
    Siz bana mousepad için de yardım etmiştiniz, kargo yolda yarın elime ulaşır ürün Yoılda bir değil ayda bir,en olmadı iki ayda bir temizleyeceğim...Söylediğiniz güzelde çok pahalı... Belirtiğim fiyattan daha ucuzu olur ama fazlası olmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ozaman hocam butcenıze gore en guclusunu alın.İnsallah bozulup elde kalmaz.)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_70190367/tm.htm

Şu konuda 2 arkadaşın kullandığı kompresörler patlamış ve arkadaşların yaralanmalarına sebeb olmuş... Allah korusun bu nasıl birşey böyle ya pc için gözden olacağız Bir düşüneyim bu akşam bakayım daha fazla araştırayım pek konu yok ama bakalım...

Amman hocam patlıyorsa sakın almayın.Allah korusun.Alacaksanızda kalıtelı urunlere yonelın.Mesela bosch,hitachi,makita vs.
  • Toz alma fircalari mevcut bunlarin kucuk boyutta olanlari var onlarla temizlersiniz
    Ayrica anti static iletken olmayan wd 40 ın elektronik cihazlar icin urettigi sprey var (kutunun uzerinde elektronik cihaz resimleri var sakin yanlis spreyi almayin) koctas tan 22 Liraya almistim
    Ben bu ikisini kullaniyorum
    Ayrica fanlar icinde contac sprey kullaniyorum
    Yilda 2 defa yapacagin temizlik icin o dandik urunlere para kaptirmayin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etyemez -- 6 Mayıs 2014; 4:24:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • etyemez kullanıcısına yanıt
    Valla bu fanları kullanıp memnun olan da var ,yukarıda verdiğim forum linkindeki gibi elinde patlayan da var...Sizin önerilerinizi de göz önünde tutacağım.Ama şuan askıya aldım,tehlikeli olabilir diye... Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.