Şimdi Ara

İki kaşımın ortasındaki yara izi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 yaşındayken düşmüşüm ve iki kaşımın ortasında + şeklinde bir yara var tam ortasında artı şeklinde bugüne kadar takmıyodum arkadaşlarımda moralimi bozmamak için söylemiyormuş bir arkadaşıma sordum büyük değil aslında ama tam ortasında olduğu için çok belli oluyo dedi aileme söyledim ancak kafaya takılcak bişey yok diyolar herhangi bi krem varmı azda olsa azaltacak birde nasıl saklayabilirim deli olucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantura2 -- 1 Haziran 2014; 23:26:35 >

• Sola 2 sağa 2 yaz. = 5 yaz

Eczanede sor söylerler belki bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lesbear -- 1 Haziran 2014; 23:18:33 >
  • No Ss No Güven.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantura2

Arkadaşlar 5 yaşındayken düşmüşüm ve iki kaşımın ortasında + şeklinde bir yara var tam ortasında artı şeklinde bugüne kadar takmıyodum arkadaşlarımda moralimi bozmamak için söylemiyormuş bir arkadaşıma sordum büyük değil aslında ama tam ortasında olduğu için çok belli oluyo aileme söyledim ancak kafaya takılcak bişey yok diyolar herhangi bi krem varmı azda olsa azaltacak birde nasıl saklayabilirim deli olucam

Benim kolumda bilmem kaç cm uzunluğunda 3.derece yanık izi var takmıyorum, sen bunu mu dert ediyorsun?

• scarex jel. Sabah akşam günde 2 kere yakaşık 5 ay boyunca kullanabilirsin. İlaca internetten de bakabilirisin.
  • 2 kaş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

quote:

Arkadaşlar 5 yaşındayken düşmüşüm ve iki kaşımın ortasında + şeklinde bir yara var tam ortasında artı şeklinde bugüne kadar takmıyodum arkadaşlarımda moralimi bozmamak için söylemiyormuş bir arkadaşıma sordum büyük değil aslında ama tam ortasında olduğu için çok belli oluyo aileme söyledim ancak kafaya takılcak bişey yok diyolar herhangi bi krem varmı azda olsa azaltacak birde nasıl saklayabilirim deli olucam

Benim kolumda bilmem kaç cm uzunluğunda 3.derece yanık izi var takmıyorum, sen bunu mu dert ediyorsun?

keşke benimde kolumda olsa hiç önemli değil benim iki kaşımın ortasında + şeklinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nereden23

scarex jel. Sabah akşam günde 2 kere yakaşık 5 ay boyunca kullanabilirsin. İlaca internetten de bakabilirisin.

quote:

Orijinalden alıntı: nereden23

scarex jel. Sabah akşam günde 2 kere yakaşık 5 ay boyunca kullanabilirsin. İlaca internetten de bakabilirisin.

tamam denicem
  • İnsanların hakkındaki düşüncerini sipleme

• Buradan fikir edinmeye çalışma küçük kardeşim.

Sanırım ergenlik dönemindesin (13-18) ve bu tip şeyleri çok dert ediyorsun. Belki de gerçekten fark edilmiyor bile.

Şayet görünüyorsa bile doktora görün, küçük bir operasyonla bile düzeltilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gawhat

İnsanların hakkındaki düşüncerini sipleme

önemsemiyorum onların ne düşündüğünü ama beni rahatsız ediyo yani iki kaşımın ortasında olmasa umrumda olmaz 100metreden bile tanıyolar yaradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantura2 -- 1 Haziran 2014; 23:42:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

quote:

keşke benimde kolumda olsa hiç önemli değil benim iki kaşımın ortasında + şeklinde

Fotoğrafını çekip koyarım da üşeniyorum, ama sana söyle anlatayım. Ben bu yara izi yüzünden 3 kez ameliyat oldum, 4.ameliyatı da olacağım. 3.derece yanık izi en ağır yanık izidir ve bendeki yara sol kolumda elimin üzerinden başlayarak dirseğimin 1-2 cm gerisine kadar ilerliyor, eni de geniş, kırmızı, pembe, beyaz karışık bir şey. Öyle sandığın gibi küçük çizik felan değil yani. Keşke kaşımın ortasında artı şeklinde yara izi olsa da kolumdaki yara olmasa.

• Yüzümde başka yarada var ama arkadaşlar olmayınca anlamıyosunuz tam orda heryerde dikkat çekiyo hatta sınıfta şakası geçti haç gibi felan onların demesi yüzünden deyil kendim rahatsız oluyorum(diyen arkadaş bi kaç hafta okula gelmez heralde)
  • quote:

Yüzümde başka yarada var ama arkadaşlar olmayınca anlamıyosunuz tam orda heryerde dikkat çekiyo hatta sınıfta şakası geçti haç gibi felan onların demesi yüzünden deyil kendim rahatsız oluyorum(diyen arkadaş bi kaç hafta okula gelmez heralde)

Ben kısa kollu giydiğimde okulda/yolda gözler yavaş yavaş koluma çevriliyor ama alıştığım için çok takmıyorum ben. Sen de takma, kendi farkın olarak düşün, sadece sana özgü bir yara Dalga geçmek için demiyorum.

• tabi bende alıştım ama azda olsa azaltmak istiyorum zaten küçük bişey bazı arkadşalarım makyajla sakla dedi oda bana ters geldi biraz yorumun için sağol
  • Bende de var aynı yerde küçükken pencere mermerine kafa atmışım
  • ben sivri bi kayaya kafa atmışım
  • Harry Potter DonanimHaberde!

Not: sakasina dedim. Yarik gibi duruyorsa fondaten kullan azda olsa gorunmesini engeller.

• fondoten belli olmazmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.