Şimdi Ara

İki kart arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• strix serisi kartların soğutucu fanları belli bir dereceye kadar dönmüyor dolayısı ile kart ısınmadıkça ses yok
    birde strixte base çekirdek hızı daha fazla olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 20 Şubat 2015; 14:18:04 >
  • akaymucahit A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

STRIX OC olan model daha güncel soğutmaya ve az biraz daha fazla GPU hızına sahiptir. Zaten fiyatları çok yakın olduğu için STRIX modelini almanız daha mantıklı olur.

Ancak bütçe yükselterek R9 280 gibi bir modele de yönelebilirsiniz. Daha ileriye dönük bir model olacaktır. Sisteminizi belirtirseniz yardımcı olacaktır herkes.
  • öncelikle çok teşekkürler. Sistemde herşey oturdu diyebilirim gtx 750 ti alıcam doların düşmesini bekliyorum ama gezinirken strix modelini gördüm bi bakiyim dedim. Güç tüketimi falan fark ediyomu acaba birde çekirdek hızının fazla olması ortalama kaç fps fark ettirir
  • birde unutmadan TWİNFROZR var bunların üçünü karşılaşırdığımızda hangisini tercih edersiniz
  • akaymucahit A kullanıcısına yanıt
    Aradaki hız farkı çok çok düşük olduğu için güç tüketimi konusunda kayda değer bir fark yaratmaz, hatta fark bile diyemeyiz.

FPS olarak da 1 - 2 FPS oynar oynamaz, yani onda da bir şey hissetmezsiniz. Zaten aralarındaki fiyat farkı çok cüz-i olduğu için STRIX modelini alırsınız. Pek fazla düşünmeniz gereken detay yok aralarında. Yapısal olarak birebir aynı kartlar.
  • anladım çok sağolun son bişey daha sormak istiyorum bu kartların ikinci el piyasasını biliyomusunuz 28 ay garantisi olan asus bi gtx 750ti ye 350 lira vermeye deyermi
    yoksa ikinci elle uğraşma 430 lira ver sıfırını almı dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akaymucahit -- 20 Şubat 2015; 15:49:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akaymucahit

öncelikle çok teşekkürler. Sistemde herşey oturdu diyebilirim gtx 750 ti alıcam doların düşmesini bekliyorum ama gezinirken strix modelini gördüm bi bakiyim dedim. Güç tüketimi falan fark ediyomu acaba birde çekirdek hızının fazla olması ortalama kaç fps fark ettirir

dolar gerçekten düşecekmi bende merak ediyorum bende sistem alacağımda düşeceğini hiç sanmıyorum ama inşallah yanılırım şimdilik bekliyorum mecburen
  • ya sorma be birader en sonunda sinirlenicem yığıcam haftalığı alıcam sonrada pişman olucam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.