Şimdi Ara

İki işletim sistemi yüklü ama boot penceresi görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aradım mamafih bulamadım .Daha önce sorulup cevaplandıysa kusura bakmayın.Bilgisayarımda hem xp hemde vista kullanıyordum.Xp olan işetim sistemine format attım.Fakat şu anda açılışta işletim sistemi seçeneklerini gösteren menü gözükmüyor.Direkt olarak xp yi açıyor.Bu menüyü nasıl görebilirim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla

• Sistemi kurduğun sürücüdeki tüm gizli ve sistem dosyalarını görünür hale getir. Ondan sonra sistemi kurduğun sürücü içindeki boot.ini dosyasını notepad ile aç ve içerideki timeout=0 yazan yerdeki "0" yerine o menünün kaç saniye görüntülenmesini istediğin kadar bir sayı gir. Örn. timeout=10.

Kolay gelsin.
  • [boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetect

içinde yazan bu.Timeout 30 ama göstermiyor.sebebi ne olaki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpower -- 12 Mart 2008; 1:22:42 >
  • Klasör Seçenekleri > Görünüm > Görünen işletim sistemi dosyalarını gösterme seçeneğinin yanındaki işareti kaldır. Ayrıca Gizli dosyaları göster seçeneğini seç. Muhtemelen dosyayı C sürücüsü içinde göreceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.