Şimdi Ara

İki gündür yüksek ping ve jitter değeri alan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
6.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ne isteyim hocam? ben dedim 100 lü iplerden çıkmak istiyorum 212 ye alın beni dedim alamam dedi. sizin dediklerinizi dedim ben de.

tek ben girerken sorun yok da 2-3 kişi girince internet çok yavaşlıyo
  • hocam aradım merkezi, ip log out yaptılar iki ipyi de 92 li bişey olarak verdiler. network ekibinden destek istermisiniz dedim isteyemiyoruz dedi. burdan ipnizi düzeltiyoruz ama arıza kaydı açınca direk olarak bakılmıyo arızaya düzeldiği için dedi. dedim napayım ben şimdi hizmet@superonline.net e mail at dedi. online işlem merkezinden şikayet oluştur dedi....
  • şikayetvar dan şikayet oluşturdum hocam yapcak bişeyim kalmadı çünkü

şuan aşırı derecede ping var. 2 bilgisayar 3 telefon bağlı internete ve ben online oyundan 200 ping falan alıyorum. modem ve dışarı çıkan ip ler de aynı şuan 92. li olmasına rağmen böyle. bir işim de rast gitse şaşarım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 9 Mayıs 2016; 22:50:38 >

• Diyorum ya ben derdimi anlatmaktan bıkmıştım.... Müşteri hizmetleri seni çıkarmıyorum diyemez bir sürü insan bu şekilde çıkıyor.ben forum da araştırdığımı bir sürü insanın çıkarıldığını da söyledim.... Olmadı sende ben gibi twitter dan yaz superonline a...en son oradaki adamlar yardımcı oldu... Çünkü benimkini yapacaklardı ama yapamadılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marbori M kullanıcısına yanıt
    ya hocam ben evde tekken internet çok güzel lagsız oluyo evde bi kaç kişi oldumu lag fırlıyo. bazen öyle bişey oluyoki sadece ben olsamda lag yiyorum. bıktım artık bileklerimi kesicem valla. aramaktan bıktım 70 dakika konuşmusuz adamlarla 4 günde 70 dakika....
  • Dediğim gibi uğraşmak istersen twitter dan yaz.... Ben Şikayetvar a yazdım hizmetsuperonline a yazdım yazmadık yer bırakmadım sorunla ilgili ciddi anlamda ilgilenen tek kişi twitter üzerinden dönen kişi oldu... Benim çözümüm inan ki bir ay sürdü

hocam 2 gün önce şikayet vara yazmıştım durumu. dün sabah aradılar ve düzelttik dediler. iki ip de 176 lı idi. bugün tekrar modemdeki ip 100lü speedtestte 212li. tekrar şikayet açmayı düşünüyorum ama düzeleceğine inancım kalmadı
  • benim yaptığım gibi twitter ile şansını dener misin? Müşteri hizmetlerinin birşeyden anladığı yok
    https://twitter.com/superyardim bu hesaba mı mesaj atayım?
  • hem bu hemde standart superonline var onada yaz...sana zaten super yardımdan dönecekler yüksek ihtimal bana öyle oldu
  • Son on gündür yurtdışı felaket durumda hocam. CGN ye tabi olup olmamak durumu değiştirmiyor. Modemi yeniden başlatınca CGN den çıkıyorsunuz ama belirsiz bir süre sonra kendiliğinden yine başka ip veriliyor. Modemdeki ve gerçek ip niz farklı oluyor. Durum modemden mi kaynaklanıyor onu öğrenmek lazım. Birazdan bilgisayarı doğrudan gpon terminale bağlayıp deneyeceğim

Benim yaşadığım sorunlar da bunlar.
    donanımhaber forum
    Superonline fiber yurtdışı düşük hız sorunu. » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_116787096/tm.htm

• Hobar kullanıcısına yanıt
    Bende cgn sorunu dediğim gibi bariz şekilde vardı.... Modemi kapa aç yaptıkça sırayla cgn e girip çıkıyorsun. Birinde modem 100 lü ip alırken bir daha aç kapa yapınca 212 li oluyor sorun olmuyor gibi görünüyordu en azından bende öyleydi. Ama aslında cgn den çıkmış değildim. Şimdi tamamen çıktım ve ne kadar zaman geçerse geçsin kaç kez modemi kapatırsam kapatayım ip ler hep aynı değişen yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: marbori

Bende cgn sorunu dediğim gibi bariz şekilde vardı.... Modemi kapa aç yaptıkça sırayla cgn e girip çıkıyorsun. Birinde modem 100 lü ip alırken bir daha aç kapa yapınca 212 li oluyor sorun olmuyor gibi görünüyordu en azından bende öyleydi. Ama aslında cgn den çıkmış değildim. Şimdi tamamen çıktım ve ne kadar zaman geçerse geçsin kaç kez modemi kapatırsam kapatayım ip ler hep aynı değişen yok.

Sorunun kaynağı CGN hocam. Önce hg255 i devre dışı bırakıp pc yi doğrudan ethernet ile gpon terminale bağladım. Bütün yurtdışı serverlarda 50mbit hız almaya başladım. Sonra tekrar terminali hg255 e bağladım. Şu anda sorun yok. Bakalım tekrar bozulacak mı?

Ama bu testleri ilk yaptığımda CGN aktif değildi. Ona rağmen neden hız kötüydü anlamadım. CGN aktif olunca açtığım portlar falan devredışı oluyor. CGN den kalıcı olarak çıkabilecek miyiz bakalım. hg253 de yaşanıyor mu bu durum.

• Hobar kullanıcısına yanıt
    Benim fiber eve kadar geldiği için ont cihazı var ve ondan doğrudan internet alınmıyor.Seninde bahsettiğin gibi son zamanlarda dış çıkışlarda CGN ile alakası olmayan yükseliş var.Ama diğer arkadaşın oyunlardaki sorunu yüksek ihtimalle CGN ile alakalı.Ben HG253 modemi kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımın hiçbirinde sorun görmedim.Ama HG255s kullanan birkaç arkadaşım ben gibi sorunlar yaşadığı için yenisi ile değişim yaptırdı.
  • cgn olayını nasıl neye göre yaptıklarıda meçhul...
     İki gündür yüksek ping ve jitter değeri alan var mı?
  • Kalite iyice düştü... ttnet'ten farkı kalmadı.
  • speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    http://beta.speedtest.net/result/5318274471

cgn yapmazlarsa sorun yok... bir şekilde filitreye sokuyorlar ondan kaynaklanıyor...

• tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Sen kablolu olarak mı bağlanıyorsun? Modemin ve işletim sistemin neler?

kablosuz bağlanıyorum ama arada TP-LINK 3G router var client modda çalışıyor... 11bg kablosuz ağ kartım 50mbps hızı kullanamıyor... HUAWEI HG253s 11bg olarak 25mbps üzerine çıkamıyor... Pisi Linux ve LinuXMint 17.3 KDE kullanıyorum...
    speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    http://beta.speedtest.net/result/5319019901

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankenshta -- 12 Mayıs 2016; 10:50:09 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.