Şimdi Ara

İki güncelleştirme eksik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar netbooka xp yüklettim perfect xp ancak bu iki güncelleştirme başarısız

    Windows XP, Windows Vista ve Windows Server 2008 x86 Üzerinde Microsoft .NET Framework 1.1 SP1 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB2416447)
    Microsoft Silverlight için Güncelleştirme (KB2416427)



  • bende de aynı sorun var yardım edebilecek biri var mı
  • silverlight sorununu çözmek için;

    TTNET’in yeni hizmeti Tivibu ile birlikte karşılaşılan, Microsoft Silverlight yükleme sorunu birçok kişinin başına gelmiş durumda. Tivibu yüklemesinde karşılaşılan bu sorun ile özellikle hazır paket sistem kurulu bilgisayarlarda karşılaşılmaktadır. Örneğin Perfect XP, Ultimate XP gibi. Şimdi sizlere bu sorunun nasıl çözüleceğini, Tivibu hizmetini ve Microsoft Silverlight kullanan tüm uygulamaları sorunsuzca nasıl çalıştırabileceğinizi anlatacağım.

    Tivibu uygulamasının çalışabilmesi için en güncel Microsoft Silverlight’ın sisteminizde kurulu olması gerekmektedir. Bu yüzden eskisini kaldırıyoruz. Sorun da burada başlıyor aslında. Microsoft Silverlight kaldırılmıyor. Microsoft Silverlight’ı kaldırabilmeniz için sizlere 2 yol sunuyorum. Eğer 1. yolda anlattıklarımla kaldıramazsanız 2. yol ile kaldıracağız…

    1. YOL

    Öncelikle Başlat > Ayarlar > Denetim Masası nı seçiyoruz. Bu sayfadan “Program Ekle Kaldır” isimli simgeyi buluyoruz ve çift tıklayarak açıyoruz. Burada listelenen programlar sisteminizde kurulu programlardır. Bunların içinden “Microsoft Silverlight” I buluyoruz ve üzerine tıklayıp, kaldır butonuna tıklayarak sistemimizden hali hazırdaki Microsoft Silverlight’ı kaldırıyoruz.
    Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]

    Not: Eğer listede Microsoft Silverlight yoksa 2. yola başvurun.

    2. YOL

    Burada çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Çünkü yapacağınız yanlış birşey sisteminizin çökmesine sebep olabilir.

    Başlat > Çalıştır’a tıklıyoruz.

    Burada açılan ekranda imlecin yanıp söndüğü yere “regedit” yazıyoruz. (” Tırnak işaretleri olmadan) ve enter’ı tuşluyoruz.

    Karşımıza “Kayıt Defteri Düzenleyicisi” çıkacak. Bu sayfada menü ağacının en tepesindeki Bilgisayar seçili iken klavyemizden F3 tuşuna basıyoruz.

    Burada bir sorgu ekranı açılacak ve aranan kısmının yanındaki metin alanına silverlight yazarak Enter‘ı tuşluyoruz.

    Kayıt defteri aranıp size bir sonuç getirecek ve bu sonuç işaretli olarak gelecek karşınıza. Örneğin bu işlem sonrasında;
    Ad sütununda (Varsayılan), Tür sütununda REG_SZ , Veri sütununda Microsoft Silverlight yazan bir kayıt girdisi bulundu.

    Lütfen dikkat!!!Burada yapmanız gereken bu girdinin (Varsayılan) yazan kısmına mouse ile sağ tık yapıp sil‘i seçip bu girdiyi yok etmek. Bu şekilde yaptınız ve silverlight ile ilgili bu kaydı sildiniz. Şimdi devam ediyoruz ve klavyeden tekrar F3 tuşuna basarak diğer kayıt girdilerine ulaşıyoruz ve diğer kayıt girdilerini de bu şekilde siliyoruz. Kayıt Defterindeki arama tamamlandı şeklinde uyarı verip başka bir girdi bulamayana dek bu işleme devam ediyoruz.

    Unutmayın!!! Klavyeden F3 tuşunu her tuşlayışınızda sistem sizi sonuca götürecek ve siz yalnızca bu “silverlight” girdisini içeren kaydı sileceksiniz. Yanlış bir girdi silmeniz durumunda sisteminiz stabil çalışmayabilir, hatta çökebilir.

    Tüm bu kayıt girdilerini sildikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

    Artık sistemimizdeki eski silverlight sürümünü kaldırdık. Şimdi gönül rahatlığıyla Tivibu uygulamasını yükleyip kullanabilirsiniz. Buradan Tivibu uygulamasını indirebilir ve hizmetin sağladığı tüm imkanlardan sizler de yararlanabilirsiniz…

    kaynak:
    http://www.depresif.net/bilisim/microsoft-silverlight-yukleme-sorunu-cozumu-tivibu.html


    diğer güncelleştirme sorununu ama ben de halledemedim,yardım bekliyorum ustalardan..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.