Şimdi Ara

İki gitar arasında kaldım !! Schecter Damien 6 / Epiphone Les Paul Standart (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Une7en

quote:

Orijinalden alıntı: Vai.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vai.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cacophony.

Bilmem mi öğrenciliğin o kötü durumunu Vallahi bir oran belirtemeyeceğim ancak şöyle uzaktan bakınca bile biraz daha kaba bir klavyesi olduğu hissini veriyor insana. İkamet ettiğin yerde varsa bu gitarları satanlar gidip dene, hele İstanbul'daysan do-re müziğe gidip istediğini deneyebilirsin.

En kısa zamanda gideceğim

quote:

Orijinalden alıntı: hell line

Sıfır olarak bakarsan alternatiflerin azalır.Ayrıyetten istediğin özelliklerde bişey alamamış olursun.İkinci el temiz gitarlara bakabilirsin.Bu fiyat bütçesinde yapıcak başka bişey yok.

Kalın klavye olayı etli ve dolgun derler hani halk arasında.Genelde C shape D shape deniyor.En çok denk geldiklerimiz.Şu resimdekiler mesela..
     İki gitar arasında kaldım !! Schecter Damien 6 / Epiphone Les Paul Standart

800tl gayet iyi bir birikim.Güzel bir gitar bulabilirsin kendine.Turkrock , garaj , sahibinden gibi yerleri devamlı takip edersen kafana göre bişey bulursun kesin.

Hala araştırıyorum hocam, açıkçası Schecter ayrı bir sempati oluşturdu bende. LTD de bakabilirim, Les Paul dan yavaş yavaş vazgeçiyorum gibi

@Vai.
    Jeff Loomis modelinin tellerini saydınmı acaba? Yani demek istediğim yayvan olmasının sebebi 7 telli olması olabilir mi?

~Son olarak Schecter Omen 6 Extreme modeli de kafama yatmaya başladı, güzel bir manyetik modifiyesi ile 1500-2000TL lik gitarlara kafa tutacak seviyeye gelmeye müsait

arkadaş ne kadar çok einstein var şu forumda be . diğer modellerinide studyoda orda burda çok kullandım emin ol . 2 ay sonra klavye çok kalın diye ağlamaya başlama yalnız

Doğrudur hocam birşey demedim Zaten gidip deneyeceğim, kafamda 1-2 model daha var şuan. Sen ne öneriyorsun peki?

hocam bence ikinci el charvel yada jackson bak elin rahat alışır onlara . Les paul olur ama senin yaptığın türe tam gitmez ben mesela bunu kullanıyorumhttp://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=11033&gid=1998 çok memnunum süper rahat bir klavyesi var bir de bunu özellikle öneririmhttp://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=9101&gid=2399 çok hoş bir gitar hemde sabit köprü yeni başlayanlar için çok daha iyi olur .

Floydlu gitarlar istemiyorum hocam, tune-o-matic daha makbul. Yoksa bende isterim Jackson, ESP, LTD gibi markaları DBZ'yi de listeye aldım uygun temiz birşey bulursam alabilirim onu da. Bu arada Schester ları marka olarak mı sevmiyorsun anlamadım? Köprü haricinde gayet mükemmel ürünler bence

abi sevmiyorum değil tersine çok seviyorum firmayı . düşük fiyata iyi gitarlar yapıyorlar . ama sap profili benim elim için olabilecek en kötü saptır heralde kalın ve yayvan çünkü . İnsanlar genelde zorlanıyor o firmada ama yardıranlarda tam yardırıyor . yani git dükkana dene eline hoş gelirse kesinlikle al kaçırma

• Heavy metal, death metal diyosun ve epiphone mu alsam diyorsun. Eğer ilerde de müzik tarzımı degiştirmem dersen, schecter iyi ve uzun ömürlü olur.
  • Schecter'ın eski modellerine de bakıyorum. Çok fena modelleri var, sanırım yavaş yavaş schecter da karar kılmaya başladım.
  • Schecter iyidir kardeşim dediğin tarzlarada çok uyar. Bende yeni Schecter Omen Extreme 6 aldım çok memnun kaldım. Ama kesinlikle almadan gidip 1-2 şarkı çal. Herkesin dediği gibi kalın klavyeye sahip eğer alışamazsan eziyete dönüşür ve satmak için yer ararsın. Ben başından beri kalın klavyeye alıştığımdan bana ince bile geldi hiç bi sorunum olmadı. Anlıyıcağın gidip dene rahatsız etmezse kesinlikle Schecter derim.
  • Chuffy kullanıcısına yanıt
    Les paul aldim, schecter ile takas etmek isteyen varsa ulassin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun bence en iyisini yapmışsın...

Bir defa maun ağacı metal ve türevleri için çok güzel bir ağaç tok (warm) seslerden daha başarılıdır.
    ikincisi ise sabit köprü olayı.. sustain artar
    tek sıkıntın manyetikler olur fakat eminim EMG hz manyetiklerden daha net ses alıyorsunuzdur. keza bendeki stratta (squier Deluxe Hot rails) bulunan manyetikleri hiç beğenmiyorum...

kısaca için rahat olsun çok iyi bir seçim yapmışsın.. ileride sert (ve bence aktif olmasına gerek yok) bir manyetik alırsın köprüye çayır cayır öter alet

• quote:

Orijinalden alıntı: burkak

Hayırlı olsun bence en iyisini yapmışsın...

Bir defa maun ağacı metal ve türevleri için çok güzel bir ağaç tok (warm) seslerden daha başarılıdır.
    ikincisi ise sabit köprü olayı.. sustain artar
    tek sıkıntın manyetikler olur fakat eminim EMG hz manyetiklerden daha net ses alıyorsunuzdur. keza bendeki stratta (squier Deluxe Hot rails) bulunan manyetikleri hiç beğenmiyorum...

kısaca için rahat olsun çok iyi bir seçim yapmışsın.. ileride sert (ve bence aktif olmasına gerek yok) bir manyetik alırsın köprüye çayır cayır öter alet

Hocam uzun zaman oldu alali da arkadas oyle yazinca esprisine yazdim bende, yoksa gitarimdan memnunum :) Manyetiklerde bir sorun var bugunlerde, sanirim uzun suredir bakima gitmedigi icin oksitlenme falan oldu. Yaza kadar idare edeyim de duruma gore manyetik takviyesi yaparim. Bi de bu aralar seytan durtuyor akustik gitara gec diye

• Hahah hocam bende tarihlere bakmadım gece uykum kaçtı naparsın

Marka ne düşünüyorsunuz akustikte?

• burkak kullanıcısına yanıt
    Olur oyle takmayin kafaniza :)

Marka takintim yok ama kalite ararim, sekil olarak dreadnought kasa hosuma gidiyor.

• Sana exp 50 yakisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar gitar alacağım şu üç gitar arasında kaldım.
    http://www.n11.com/valencia-cg160-bk-siyah-bn-P13680803
    http://www.n11.com/barcelona-lc-3900-bk-siyah-P17466583
    http://www.n11.com/barcelona-lc3900c-cutaway-bk-siyah-P17466587
    lütfen yardımcı olun yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam hic denemez miyim. Ama biraz rahatima duskunum oturunca g.tu basi ayri oynuyor explorer

• halil948 H kullanıcısına yanıt
    Hocam ana konulara sorsaydiniz daha etkili cevap alirdiniz. Bana sorarsaniz bu fiyattaki gitarlar ayni kalitede oldugu icin goz zevkinize hangisi uygunsa onu alin. Ben ilk baslarken kesik kasa barcelona alacaktim ama dukkana gidince elektro gitar aldim :)

• Tepe tepe kullan kardeşim ben memnunum gitarımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

Herkese merhaba arkadaşlar,
    Bu yaz çalışıp elimdeki sistemi de satarak düzgün bir sistem kurmak istiyorum. Buna da en önemli araç olan gitar seçimiyle başlamak istedim. Kafamda 2 tane seçenek var şuanlık, ama hala kararsızım. Bir yanda les paul'un çekiciliği, diğer yanda aktif emg manyetikli schecter. Genel olarak Heavy metal, death metal, black metal, metalcore türü düşünüyorum.

#Schecter Damien-6 = 820 TL

Construction: Bolt-On
    Available Bodies: - Basswood
    Neck: Maple
    Finger Board: Rosewood
    Frets: 24X Jumbo
    Inlay: Black Pearl Bats
    Bindings: Black
    Tuners: Grover
    Pickups: EMG HZ-H4/H4A
    Electronics: Vol/Tone/3-Way Switch
    Available Bridges: - TOM w/Thru-Body
    - TonePros TOM w/Thru-Body
    Scale: 25.5"
    Hardware: Black
    Available Colors: - Satin Black (SBK)

http://www.do-re.com.tr/urundetay.asp?id=4845&schecter-damien6-elektro-gitar

#Epiphone Les Paul Standart = 985TL

Body mahogany
    Neck Hand-set, mahogany
    Scale 24.75”
    Fingerboard rosewood
    Fingerboard Inlay Trapezoid
    Nut Width 1.68”
    Neck Pickup Alnico humbuckers
    Bridge Pickup Alnico Classic™ humbuckers
    Tailpiece Locking Tune-o-matic™ Stopbar
    Machine Heads Grover®

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3699&gid=646

Aslında temiz ikinci el bulabilsem Schecter alacaktım direk fakat ne yazık ki ülkemizde pek bilinen bir marka değil. Les paul ise temiz olarak 750 civarı satılıyor. Bunları da göz önüne alarak seçim yaparsanız sevinirim.

Bana kalırsa gitara yüklü para harcamak yerine amfiye yüklü para harcamalısın.Çok iyi bi gitar alıp 100 liraya amfi alırsan istediğin tonları rüyanda görürsün hocam.Gitar konusuna gelirsek LES PAUL aşktır.

• dead307 kullanıcısına yanıt
    Amfim ev icin yeterli oldugundan gitar tavsiyesi istemistim. Les paul aldim, kullandim, simdi de satiyorum :)

• Dostum dediğim amfi boyutu değil kalitesi 10 w amfi 100 e de var 600 e de var
    Roland cube 15xl :)

• Oldu o zaman biz kalkalım :D nerden bileyim sendeki amfiyi genelde gitar tavsiyesi için konu açanlar yeni başlayan arkadaşlar :D
    Dogrudur hocam hak veriyorum size de abartilacak kadar iyi olmasa da ev icinde bundan iyisi ton cesitliligi icin alinir ancak. Umarim daha iyileri sizin olur :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.