arkadaşlar sitem de bir şey yapıyorum iki tane efekli galeri resim geçişi var ama ikisini aynı anda kullanamıyorum neden dir acaba iki kodu da ekliyorum javascript olarak ama olmuyor birini kullanabiliyorum sadece resmini çektim bir bakın isterseniz teşekür ederim
js dosyalarının adları aynı olabilir onun dışında head kısmında jquery dosyalarını çağırarak bi sıkıntı yaşamazsın. <script type="text/javascript" src="/content/js/jquery.countdown.js"></script> <script type="text/javascript" src="/content/js/jquery.lightbox-0.5.js"></script> bunun gibi 2 farklı şeyi çağırabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanbey
js dosyalarının adları aynı olabilir onun dışında head kısmında jquery dosyalarını çağırarak bi sıkıntı yaşamazsın. <script type="text/javascript" src="/content/js/jquery.countdown.js"></script> <script type="text/javascript" src="/content/js/jquery.lightbox-0.5.js"></script> bunun gibi 2 farklı şeyi çağırabilirsin
dediklerine baktım hoca çıkmıyor ki onlar aynı değil gibi
2 tane javascript eklediğin sayfanın head kısmında ki kodları buraya koyar mısın?
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanbey
2 tane javascript eklediğin sayfanın head kısmında ki kodları buraya koyar mısın?
Biri bu hoca
<!-- BU GALERİ KOD DOSTU YAPIMIDIR --> <!--http://siteneeklekodlari.blogspot.com --><SCRIPT type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></SCRIPT> <!-- Bu galeri, kod dostu sitesi tarafından oluşturulmuştur --> <div style="position:relative;width:880px;height:150px;background-color:#444;overflow:hidden;">
function addLoadEvent(func){ var oldonload = window.onload; if (typeof window.onload != 'function') { window.onload = func; } else { window.onload = function(){ oldonload(); func(); } } }
function moveElement(elementID,final_x,final_y,interval) { if (!document.getElementById) return false; if (!document.getElementById(elementID)) return false; var elem = document.getElementById(elementID); if (elem.movement) { clearTimeout(elem.movement); } if (!elem.style.left) { elem.style.left = "0px"; } if (!elem.style.top) { elem.style.top = "0px"; } var xpos = parseInt(elem.style.left); var ypos = parseInt(elem.style.top); if (xpos == final_x && ypos == final_y) { return true; } if (xpos < final_x) { var dist = Math.ceil((final_x - xpos)/10); xpos = xpos + dist; } if (xpos > final_x) { var dist = Math.ceil((xpos - final_x)/10); xpos = xpos - dist; } if (ypos < final_y) { var dist = Math.ceil((final_y - ypos)/10); ypos = ypos + dist; } if (ypos > final_y) { var dist = Math.ceil((ypos - final_y)/10); ypos = ypos - dist; } elem.style.left = xpos + "px"; elem.style.top = ypos + "px"; var repeat = "moveElement('"+elementID+"',"+final_x+","+final_y+","+interval+")"; elem.movement = setTimeout(repeat,interval); }
function classNormal(iFocusBtnID,iFocusTxID){ var iFocusBtns= $(iFocusBtnID).getElementsByTagName('li'); var iFocusTxs = $(iFocusTxID).getElementsByTagName('li'); for(var i=0; i<iFocusBtns.length; i++) { iFocusBtns[i].className='normal'; iFocusTxs[i].className='normal'; } }
function classCurrent(iFocusBtnID,iFocusTxID,n){ var iFocusBtns= $(iFocusBtnID).getElementsByTagName('li'); var iFocusTxs = $(iFocusTxID).getElementsByTagName('li'); iFocusBtns[n].className='current'; iFocusTxs[n].className='current'; }