Şimdi Ara

İki Erkek M. Kuşu. Kararsızım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 1 yıl önce erkek kuşuma bir dişi alalım yanlız kalmasın dedik. Yeni aldığımız kuşun erkek olduğundan şüphelendim ve iki kere aldığım yere götürüp kontol ettirdim. Emin bir ifade ile dişi dedi. Fakat artık ben eminim ki 2. kuşumuz erkek. İkiside birbirlerine ayak atıyor. Bazen sert kavgalar oluyor. Bazen çok iyi anlaştıklarıda oluyor. Şimdi ben ikinci kuşu bir dişi ile değiştirmek istiyorum. Çünkü bu şekilde ikisinede yazık oluyor. İkiside çiftleşemiyor. Ailem benimle aynı görüşte değil çünkü birbirlerine alıştıklarını ve 2. kuşa yazık olucağını söylüyorlar. Size danışmak istedim. Ne yapacağımı bilemiyorum. İyi forumlar...

Buyrun bunlarda resimler. Sarı olan ikinci aldığımız kuş. Yani sözde dişi olan kuş.

Fikirlerinize açığım. Şimdi sarı olan kuşu değiştirsem mavi olan strese girer, değiştirmesem çiftleşemiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 28 Ocak 2013; 17:25:15 >

• sözde değil özde dişi o kuş. yani kuşu aldığın yer seni keklememiş. sen biraz daha sabret yavru alırsın bu çiftten. ben üreticiliğini yaptım bu işin. güvenebilirsin bana. sen ceresinde bi mavilik gördüğün için erkek mi diye şüpheye düşmüşsündür büyük ihtimalle. koyu lacivert dışında her ne renk olursa olsun kuş dişidir. bu böyle biline..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşçu72

sözde değil özde dişi o kuş. yani kuşu aldığın yer seni keklememiş. sen biraz daha sabret yavru alırsın bu çiftten. ben üreticiliğini yaptım bu işin. güvenebilirsin bana. sen ceresinde bi mavilik gördüğün için erkek mi diye şüpheye düşmüşsündür büyük ihtimalle. koyu lacivert dışında her ne renk olursa olsun kuş dişidir. bu böyle biline..

Yok hacım kuş erkek. Başka bir siteye resimlerini koydum herkes erkek diyor. Zaten hareketlerinden belli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.