Şimdi Ara

İki ekran kartı arasında kaldım yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • GEFORCE 8600GT SONIC 256 MB & Sapphire HD3650 256 MB GDDR3 araısnda kaldım arkadaşlar. sizin düşünceleriniz nelerdir. sanki HD3650 daha ağır basıyor.

http://www.hiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=15115

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=315&pid=4451

• 9600GT neden düşünmüyorsunuz?

umarım bu yazılandan dolayı demiyorsundur. Bence 2 si eşdeğer kartlar ve hatta 8600 birçok oyunda 3650 yi geride bırakabilir. (malum nvidia desteği)

3850 bu 2 sinide ezer. 256 mb 145,00 ytl
    512 mb 170,00 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 15 Temmuz 2008; 17:57:08 >
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• 8600gt bence daha iyi ama sen bilirsin.

Orjinalden alıntı: Mage_DewiL

peki uygun fiyata 8600gt internetten nereden sipariş verebilirim. kredi kartsız elden teslim şeklinde alabileceğim güvenilir site önerisi varmı

Hangi vilayet için.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Sistemin ne?

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

quote:

Orjinalden alıntı: Mage_DewiL

peki uygun fiyata 8600gt internetten nereden sipariş verebilirim. kredi kartsız elden teslim şeklinde alabileceğim güvenilir site önerisi varmı

Hangi vilayet için.

sakarya.

@Angelus celeron 2.1(oc 3.0 ) / 512 ram ddr 400 / anakart p4rd1-mx

2006 OPEL Astra 1.3 CDTI Elegance
  • walla ben de o iki ekran kartı arasında kaldım..ve forumu deli gibi tırtıklıorum..benim sistemde eski sayılır..amd 64 3200..işlemciye uygun bu kartlar arasında genelde 8600gt öneriliyor ama bazıları da 3650nin ses açısından daha iyi oldugunu söylüyor..karar veremedim..arkadaslar su iki kartın artılarını eksilerini daha detaylı acıklarmısınız lütfen...teskler

Orjinalden alıntı: violetta

walla ben de o iki ekran kartı arasında kaldım..ve forumu deli gibi tırtıklıorum..benim sistemde eski sayılır..amd 64 3200..işlemciye uygun bu kartlar arasında genelde 8600gt öneriliyor ama bazıları da 3650nin ses açısından daha iyi oldugunu söylüyor..karar veremedim..arkadaslar su iki kartın artılarını eksilerini daha detaylı acıklarmısınız lütfen...teskler

Ses açısından daha iyi derken?
    Palit 8600gt super kullanıyorum. Herhangi bir ses sorunum yok.

Orjinalden alıntı: umutde

quote:

walla ben de o iki ekran kartı arasında kaldım..ve forumu deli gibi tırtıklıorum..benim sistemde eski sayılır..amd 64 3200..işlemciye uygun bu kartlar arasında genelde 8600gt öneriliyor ama bazıları da 3650nin ses açısından daha iyi oldugunu söylüyor..karar veremedim..arkadaslar su iki kartın artılarını eksilerini daha detaylı acıklarmısınız lütfen...teskler

Ses açısından daha iyi derken?
    Palit 8600gt super kullanıyorum. Herhangi bir ses sorunum yok.

3650 lerin 5.1 kanal çözmesinden bahsediyor arkadaş ama pek bir fark olmaz çünkü çoğu kişi stereo sistem kullanıyor. Desktop speaker yada kulaklık gibi...

• ya arkadaslar benim anlamadığım 8600 gt 3650den daha iyi deniliyor ama cekirdek hızlarına baktıgımda

8600 gt 400mhz(1 ddr)
    3650 1800 mhz o da 600mhz 1 ddr denk gelio..nası iş bu??

ya arkadaslar benim anlamadığım 8600 gt 3650den daha iyi deniliyor ama cekirdek hızlarına baktıgımda

8600 gt 400mhz(1 ddr)
    3650 1800 mhz o da 600mhz 1 ddr denk gelio..nası iş bu??

Hiç birşey anlamadım. 8600gt 400mhz falan da değil ramdac'e bakmışsın heralde. 8600gt 3650 den daha iyi bir karttır.

AMD Athlon64 3200+2GHz
    1Gb RAM
    160Gb HD
    MSI-MS 7050 PCI-e destekli
  • 8600gt sistemine uyar. Darboğaz olayını da fazla kafaya takma. Her işlemci kendinden üstün işlemciye göre daha az performans verir arkadaşlarda buna darboğaz ismini vermiş. Örnek q6600 + 8800gt'li sistem qx9770'li sisteme göre daha az performans verir yapar ama kimse tutupta q6600 darboğaz yapıyor demez. Bilmem anlatabildim mi?

ok..anladım..ben de tam verim alamıcaksam bosuna para bayılmaya değmez babında sordum..tamamdır..8600 gt alıyorum..tesekkürler cevapların için..

Kartın tam performansını alamazsın tabiki ben x1950pro kullanıyorum x2 4000 ile q6600 ile kullanan benden daha iyi performans alacaktır. Bu böyle sürüp gider. Sen gidip ben bunun tam performansını alamıyorum diye x1650 falan alsan bile 8600gt ile arada yine çok büyük bir fark olacak.
  • hmm..o zaman şöyle dielim.. işlemci, ekran kartı, fiyat, performans etkenlerine bakacak olursak şuan için en uygun 8600gt :) inş yeni sistem toplayana kadar beni memnun eder..hayırlısı..saol bu arada
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.