Bildirim
İki ekran kartı arasında kaldım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Buna cevap vermek için bence bilgisayarınızın diğer bilgilerini paylaşmanız daha iyi olur... -
Senin cevabını önemsemiyorum çünkü milletle alay eder gibi sistem tavsiyesi veriyorsun.
Ya cahilsin ya da troll.
Herkes GpuBoss'un Nvidia taraftarı olduğunu düşünüyor. -
Güç kaynağından bahsediyorsanız sıkıntı yok, iki kartı da taşıyabilir. İşlemcim İntel. -
-
Darboğaz vs olurmu diye anakart ve işlemci tam modelini versen daha iyi olur. 970 daha performanslı lakin coilwhine(çoğu kişide) ve 3,5 gb vram(herkeste) sıkıntıları var. -
Darboğaz kesinlikle olmaz
Gigabyte gaming 5 ve 4690K -
Bence yeni teknoloji oldugu için 970 tercih edilmeli -
R9 290x alıyorsanız başka markadan alın asus radeon R9 serisi iyi değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 7 Nisan 2015; 20:47:49 > -
O zaman zaten gtx 970'in fiyatını geçiyor Rekabetin anlamı kalmadı o zaman gtx 970 alıyorum -
Elektronik şans işidir her zaman söylerim gtx de de cw çıkmayacağı kesin değil birde 3.5 gb olması ilerde eksi olarak da dönebilir
seçim sizin asus R280 ve 280x lerde artifact sorun oluyordu R 290x de bir vaka forumda görmedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X