Şimdi Ara

İki ekran kartı arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini tercih etmemi öneriyorsanız nedeniyle birlikte yazın lütfen.

•  İki ekran kartı arasında kaldım
  • Buna cevap vermek için bence bilgisayarınızın diğer bilgilerini paylaşmanız daha iyi olur...
  • Senin cevabını önemsemiyorum çünkü milletle alay eder gibi sistem tavsiyesi veriyorsun.
    Ya cahilsin ya da troll.
    Herkes GpuBoss'un Nvidia taraftarı olduğunu düşünüyor.
  • digimonster D kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağından bahsediyorsanız sıkıntı yok, iki kartı da taşıyabilir. İşlemcim İntel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaUnal41

Hangisini tercih etmemi öneriyorsanız nedeniyle birlikte yazın lütfen.

normal degerlendirdiğimizde az farkla gtx 970 önde ama denilene göre dx12 birlikte 290x in performans artışı yüksek olcağı söyleniyo
    daha dx12 çıkmadıgından bunun hakkında kesin bşy diyemem ama performans artışı az yada çok olcak o yüzden r9 300 sersini beklemeni tavsiye ederim.

eger yok illaki ikisi arasında hangisi dersen gtx 970 gpu sıcaklıklıgı ve tdp degerleri düşük fps degerleri 290x yakın gx970 mantıklı geldi açıkcası

• Darboğaz vs olurmu diye anakart ve işlemci tam modelini versen daha iyi olur. 970 daha performanslı lakin coilwhine(çoğu kişide) ve 3,5 gb vram(herkeste) sıkıntıları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Ekran Kartı Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selamninja S kullanıcısına yanıt
    Darboğaz kesinlikle olmaz
    Gigabyte gaming 5 ve 4690K
  • Bence yeni teknoloji oldugu için 970 tercih edilmeli
  • R9 290x alıyorsanız başka markadan alın asus radeon R9 serisi iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 7 Nisan 2015; 20:47:49 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    O zaman zaten gtx 970'in fiyatını geçiyor Rekabetin anlamı kalmadı o zaman gtx 970 alıyorum
  • Elektronik şans işidir her zaman söylerim gtx de de cw çıkmayacağı kesin değil birde 3.5 gb olması ilerde eksi olarak da dönebilir

seçim sizin asus R280 ve 280x lerde artifact sorun oluyordu R 290x de bir vaka forumda görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.