Şimdi Ara

İki defa okuduğumuz kitapları yazıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar etkisinde kaldığımız defalarca okuduğumuz kitapları yazalım. Hemde kitap tavsiyesi isteyen arkadaşlar için iyi olur.

(Atsız) Bokurtların Ölümü, çok sürükleyici etkisinden kurtulamadığım bir kitap, ikinci kez okumak ayrı bir zevk veriyor insana.

(Tolstoy) İnsan Ne ile Yaşar, 60 sf civarı kısa ama çok güzel bir kitaptı 2 kez okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 25 Nisan 2014; 10:11:35 >

• Kucukken pal solagi cocuklari ve kimsesiz cocuk (hector malot'undu galiba) kitaplarini okumustum. Dun de okumadigimi sanip dortlu ittifak kitabini okudum. Olasiliksiz'i tekrar okumayi dusunuyorum. Boyle bi konu vardi galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moby Dick, Eskici Dükkanı, Baba Evi, Avare Yıllar, Cemile aklma ilk gelenler. Fakat ortaokul ve lise yıllarında okuduğum kitapların çoğunu tekrar okuma kararı aldım yaklaşık bir bir buçuk yıldır okuyorum. Tabi hafızamda güzel kalanları.
  • Harry Potter serisi ve Saklambaç.
  • suç ve ceza

• Küçükken okuduğum bir kitap Christy Brown - Sol ayağım ama hiç bir şey hatırlamıyorum yinede

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Kucukken pal solagi cocuklari ve kimsesiz cocuk (hector malot'undu galiba) kitaplarini okumustum. Dun de okumadigimi sanip dortlu ittifak kitabini okudum. Olasiliksiz'i tekrar okumayi dusunuyorum. Boyle bi konu vardi galiba

Hocam şu olasılıksız çok geldi kulağıma tavsiye edermisin bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde birden fazla okumam kitapları ama Sefiller'i okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Genelde birden fazla okumam kitapları ama Sefiller'i okudum.

Okuyalı çok oldu bayağıda unutmuşum. Ama çok güzel bir kitaptı diye kalmış hep aklımda.
  • Harry Potter Ölüm Yadigarları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evis

Harry Potter Ölüm Yadigarları

Bu Harry Potter çok söyleniyor. Birgün okuma fırsatım olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

Kucukken pal solagi cocuklari ve kimsesiz cocuk (hector malot'undu galiba) kitaplarini okumustum. Dun de okumadigimi sanip dortlu ittifak kitabini okudum. Olasiliksiz'i tekrar okumayi dusunuyorum. Boyle bi konu vardi galiba

Kesinlikle okuyun derim hocam. Muhtesem bir kitaptir.

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle okuyun derim hocam. Muhtesem bir kitaptir.

• Olasiliksiz, Kucuk Ari, Ucurtma Avcisi, Insan Ne ile Yasar, Kayip Gul, Masumiyet Muzesi, Serguzest, Kiralik Konak, Imamin Manken Kizi aklima gelenler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkogrtmat -- 25 Nisan 2014; 13:43:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK23

Olasiliksiz, Kucuk Ari, Ucurtma Avcisi, Insan Ne ile Yasar, Kayip Gul, Masumiyet Muzesi, Serguzest, Kiralik Konak, Imamin Manken Kizi aklima gelenler bunlar

İmamın manken kızını çok merak ettim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BJK23

Olasiliksiz, Kucuk Ari, Ucurtma Avcisi, Insan Ne ile Yasar, Kayip Gul, Masumiyet Muzesi, Serguzest, Kiralik Konak, Imamin Manken Kizi aklima gelenler bunlar

İmamın manken kızını çok merak ettim

Okuyun hocam guzeldi suan olayi tam hatirlamiyorum ama kiz evden giyinik cikip bir yerlerde ustunu degistiriyordu ailesi kizindan utaniyordu vs. Bir cok olay geciyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkogrtmat -- 26 Nisan 2014; 23:15:01 >

• Umut Sarıkaya- Benim de Söyleyeceklerim Var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç ve Cezadır sanırım..

• Beyaz Diş, küçükken kısaltılmış halini okumuştum yakın zamanda tam metnini.
    Fahrenheit 451, ama keyfimden değil. Kitabı okudum, daha sonra Yakma Zevki'nde de (Ray Bradbury'nin çeşitli hikayeleri var kitapta) eserin ilk versiyonu vardı (kitabın yarısı uzunlukta bir öykü gibi, kitap bunun genişletilmiş hali), okuyayım dedim. Ondan sonra yine Fahrenheit 451'in başka bir versiyonu vardı bu kadarı da fazla dedim onu pas geçtim.
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir durum var ki ben Harry Potter ile büyüdüm diyebilirim, 2 ya da 1 sene büyüktü benden, bundan dolayı etkisi bana fazla oldu. Sizi o kadar etkiler mi bilemem :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.