Şimdi Ara

İKİ DAKKA BİR ŞEY SORAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler merhaba , şimdi benim şöyle bir planım var : planım okulda palmenin son 15 gün kitaplarından toplam 20 test çözerek ( 2 kitap var ) 15 günde iki kitabı da bitirmek , eve geldiğimde de türkçe-sosyal-matematik olmak üzere hepsinden birer deneme çözmek , kalan vakitte de fen çalışmak . fizik ve biyoloji bakmayı planlıyorum ama bunu yaparken de lys durumumu göz önünde bulundurmak istiyorum , kısaca şöyle anlatayım :

LYS edebiyatı bitirdim + limit edebiyat soru bankasını bitirdim

LYS Matematikte Limit-Türev-İntegral kaldı , şu anda dizilerdeyim .

YGS netlerim de şöyle :

Türkçe 36-40
    Sosyal 30-35
    Matematik 30-35
    Fen 10-15

şimdi sormak istediğim şey şu : fen netlerimi arttırmak adına bu son ayda eve geldiğimde denemelerden sonra fen mi çalışayım , yoksa limit-türev'i aradan çıkarıp ygs'den sonraya sadece integrali mi bırakayım ? edebiyat bittiği için ygs'den sonra sadece soru bankası ve deneme çözmek istiyorum limit-türev de en fazla 20 günümü alsa ancak nisanda başlayabiliyorum soru bankasına .

önerileriniz nelerdir ? ygs neti arttırmak adına fen çalışmak mı , yoksa limit ve türevi aradan çıkarıp ygs sonrasına sadece integrali bırakmam mı

cevaplarınızı bekliyorum

• yukarı
  • Königsrasse36 kullanıcısına yanıt
    Oğlum sen mezun değil misin? Ne okulu
  • yok yahu ne mezunu 12yim ben
  • Okulda 20 test çok olmasın
  • hocam mat-geo ve türkçe-sosyal kitabı var bende çok problem olacağını sanmıyorum

matematik belki vaktimi harcayabilir ama türkçe-sosyalin 10 testi 3-4 tenefüse biter sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Königsrasse36

hocam mat-geo ve türkçe-sosyal kitabı var bende çok problem olacağını sanmıyorum

matematik belki vaktimi harcayabilir ama türkçe-sosyalin 10 testi 3-4 tenefüse biter sanıyorum

Aslında dediğin gibi çok da problem olmayabilir.

Ben de 3 kitap da var (tekrar kitabı). Dershane olmayan günlerde 3 günü çözüyorum (3*10 ) ama arada çok fazla sıkılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Königsrasse36 kullanıcısına yanıt
    Netlerimiz yakın da edebiyatı ne ara bitirdin ya ben daha divandayım bide 12 sin moralim alt üst su an.

Fen konusunda tavsiyem kimyayı bitir kolay konularını 7-8 net yaparsın biraz fizik bak 4-5 ordan gelir biyolojiden de hafif konulara baksan 4-5 te ordan gelse 15-20 arası yaparsın.

2.tavsiyem denemen varsa soruları tara en çok hangi konudan soruluyosa onlara yogunlas.

Bi de bişi sorcam türkçe için nasıl çalıştın ben 35 üstünde dolansam bile en iyi 2-3 y geliyo taktigin ne ?
  • doğrudur hocam ben de sıkılıyorum ama sıkıldığımızın karşılığını alacağız inşallah tek ümidim o oluyor bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Königsrasse36

doğrudur hocam ben de sıkılıyorum ama sıkıldığımızın karşılığını alacağız inşallah tek ümidim o oluyor bazen

İnşAllah
  • hocam cumhuriyeti 2 ayda baya kısa aralıklarla bitirdim 15 tatilin ilk haftasında da kalan diğer konuları bitirdim bitirdiğim gibi limitten testini falan çözdüm çok vaktimi almadı aslına bakarsan

kimya bitik zaten hocam 8-10 net falan kimyadan geliyor , fiziğin doğası gelirse ordan 1-2 , biyolojiden de hücre zarından madde geçişlerinden gelirse 1-2 yine öyle oluyor . fundamentals biyoloji + umut öncül yapacağım her gün yaklaşık 4 saatimi fene harcamış olacağım karşılığını alabileceksem problem olmaz heralde

türkçe için geçen sene güvenderin baya kalın bir soru bankası vardı onu bitirdim , güvenderin paragraf kitabı vardı onu çözdüm bir de yanılmıyorsam sıradışı analiz çözdüm . yani paragraflarda falan sıkıntı çıkarabilecek her türlü şeyi ( bakıp bakıp anlamama , süre kaybı vs . ) engellemiş oldum .

bu sene de 1 hafta içinde 2 saatimi türkçeye ayırdım okulun başlarında önder hocadan falan dinledim hızı x2'ye alıp , dilbilgisini de ordan hallettim

ama tabi şöyle bir şey de var o paragrafı o an anlayamazsan elin ayağın titriyor o anki psikolojine bağlı biraz algı meselesi , kafana takılan bir şey olmaması lazım ya da türkçe bitsin de x dersine geçeyim diye düşününce direk hızlı geçmeye çalışıyorsunuz , ben o hataya düşmedim ama arkadaşlarımın geneli matematiğe geçmek için hızlı hızlı atlıyordu türkçeyi . valla verebileceğim tek taktik bu onun dışında çok bir olayı yok türkçenin , oku , anla , anladığından emin ol ( burası çok önemli çünkü anlamayıp şu şık yakın geliyor diyip işaretlersen genelde yanlış çıkar ) , son olarak da işaretle

iyi dersler umarım sen de halledebilirsin türkçeni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.