Birincisi access point router diğeri wi fi router olarak yazıyor.
Ben digitürk internete bağlamak istiyorum fakat tv nın olduğu yerde internet modem yok. Aynı zamanda wifi balkonda çekmiyor birazda sinyali güçlendirmek istiyorum. Bu ikisi birden tek bir cihazla yapabilirmiyim ? Bu cihazlardan biriyle sağlayabilirim gibi geliyor ama tam bilgim yok ?
Cihazların İkiside Dediğiniz Gibi Sinyal Kapsama Alanını Arttırır, Ama 2.Linkdeki Cihazın Daha Fazla Özelliği Var . Bana Sorarsanız Marka Olarak Darkı Tercih Etmeyin Farklı Markalara Bakın Derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
wifi repeater denilen cihazlar gelen wifi sinyallerini aç ceken noktalardan alıp daha ileriye tasımak için kullanılır. wifi router ve ap (access point) özellikli diğer cihaz ise kablosuz olarak aldıları sinyalleri hem kablolo hemde kablosu olarak az çeken yerlerde kablosuz olarak alarak gülendirirler yani ikinci cihazı konfugüre edebilirsen kullanabilirsin. ama digitürk cihazınnı internete wifi den baglayamayabilirsin bu yüzden kablo baglaman gerekecek. bunun için de televizyona kadar sinyalin gelip geledigini kontrol edersen. daha sonda konfigüre edilmiş olan Dark RangeMAX WRT300 diye bakmış oldugun cihazı kablo ile digitürk e baglayabilirsin boylece wifiden gelen sinyali kabloya ileterek bir köprü gibi kullanabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greman -- 4 Ekim 2015; 3:07:55 >