Şimdi Ara

İki Benzer Toshiba Ürününden Tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda TOSHIBA A500-1F4 bilgisayarı ile ilgili ayrıntılı başlığı inceledim, oradan model hakkında yeterli bilgiyi alabildim sağ olun ancak birazdan belirteceğim iki toshiba arasında çok az farklılık var. Modeller farklı olsa da benim gözüme çarpan tek fark RAM farklılıkları oldu. İkinci ürünle yani, TOSHIBA A500-1GN ile ilgili çok detaylı bilgi bulamadığım için yeni konuyu açtım. Belki bu iki model arasında kalanlar varsa cevaplar onlara da yardımcı olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-a500-1f4-a500-1f4-core-i5-430m-2.26ghz-4gb-320gb-16-1024mb-gt330m--cam-bt-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=43577#divDigerResimler

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-a500-1gn-a500-1gn-core-i5-430m-2.26ghz-6gb-500gb-16-1024mb-gt330m-cm-bt-dvdrw-br-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=44324#divDigerResimler

Arasındaki fiyat farkı yaklaşık 200 tl, bu fiyat farkı sadece 4gb - 6gb farklılığından mı geliyor? Ve bu farkı vermeye değer mi?

Bir de yine bu ikisinin özelliklerine çok yakın olarak, 4gb'lık bir SONY F11M1E var. Fiyatının 6gb'lık ile bir olması sadece Sony olduğundan mıdır? Toshibalar'ın yerine bu mu tercih edilmeli yoksa?

Servis ile ilgili toshiba'dan sıkıntı yaşayanları okudum bolca ancak çevremde sorunsuz servis kullananıda gördüm, sanırım Türkiye'de servis olayı her firma için oldukça sıkıntılı. Buna çok takılmayacağım açıkçası biraz da şans işi. Zira Mosnter marka laptopumu 5 senedir hiç servise götürmeden kullandım bugüne kadar.

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-f11m1e-f11m1e-core-i5-520m--2.4ghz-4gb-500gb-dvdrwbr-1024mb-gt330m-16.4xblack-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=42919#divDigerResimler

Eğer başlık gereksizse, yönelebileceğim bir yer varsa ben kaçırmışsam kusura bakmayın. Bu arada sadece bu başlığa değil diğer başlıklara da yardımcı olanlar sağ olun gerçekten.

• İki toshiba arasında hardisk açısından 320gb ye 500 gb,ram açısından (4gb ye 6 gb ) fark var. Aradaki fiyat farkı normal yani.

Sony ise zaten tartışılmaz. Toshibanın ucuz modeline ek olarak ekranı 16.4 inç. Ve tabiki sony.

Sony de birde işlemci farkı var. Sony nin işlemcisi daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le.Mans -- 26 Nisan 2010; 19:12:16 >
  • Eğer laptop senin için hayati bir önem taşımıyorsa rahatça iki modelden birini alabilirsin. Yok eğer ayrı kalamam diyorsan kesinlikle tavsiye etmiyorum, ben ben 6 aydır laptopsızım tnb bilgisayar sayesinde. Daha bugün haber geldi para yatırılmış diye, bense eylül de bırakmıştım aleti servise.
  • TOSHIBA A500-1F4'ün her modelinde kronik ekran kartı driver sorunu ve ses takılması vardır.Bios update yaparken dondu kaldı 1 günlük makina.Açılmadı iade ettim.İade etmiş biri olarak söylüyorum verdiğiniz paraya yazık olur.Tamam ekran klavye 1. sınıf ama sorunlu olduktan sonra ekran klavyeyi at çöpe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 26 Nisan 2010; 19:28:09 >
    Sessiz bir makina arıyorsan Lenovo Y550 Core i5 li modeli Vatan bilgisayarda mevcut. Ofiste arkadaşım bu modeli kullanıyor. Makina çalışıyormu kapalımı anlaşılmıyor. Ne hard disk tıkırdaması ne fan sesi...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.