Şimdi Ara

İki Adet Sekiznumara'dan Alınmış Manchester United Forması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 İki Adet Sekiznumara'dan Alınmış Manchester United Forması
    İki Adet Sekiznumara'dan Alınmış Manchester United Formasıİki Adet Sekiznumara'dan Alınmış Manchester United Formasıİki Adet Sekiznumara'dan Alınmış Manchester United Formasıİki Adet Sekiznumara'dan Alınmış Manchester United Formasıİki Adet Sekiznumara'dan Alınmış Manchester United Forması


    İki adet Sekiznumara'dan geçen sene aldığım Manchester United formasını satıyorum, Sekiznumara Çin'den ithal edilen formaları satan bir websitesi. İnternetten inceleyebilirsiniz, ikisini de 80'erden almıştım. 16/17 deplasman forması olan mavi forma maç forması, üzerinde havalandırmalar felan var ve logosu özel ve dar kalıp.

    17-18 deplasman forması olan siyah forma ise taraftar forması, Şampiyonlar Ligi patchleri ve fontu var, Lukaku 9 eklentili.

    Formaların kondisyonunda bir problem yok genel olarak sadece Lukaku'nun 9 numarasında yıkamaya bağlı ufak yıpranmalar var ama büyük sorun teşkil edecek düzeyde değil.

    İkisi de medium beden. PTT ile alıcı ödemeli şekilde gönderebilirim. Belirtilen fiyat ikisi içindir, tekli olarak satmayı düşünmüyorum, Small ve Medium giyen birine rahatlıkla olacaktır formalar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 115 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • İkisi 80 olarak guncelliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.