Şimdi Ara

iki 8+md karşı 8+shard takas?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a 2 adet 8+ md karşı 1 adet 8+ shard takas ederlermı .
    beramus

• küfür yemessen şanslı say kendini
    şaka maka kabul etmezler
  • hiç ama hiç sanmıyorum.
  • imkansız gibi görünüyo
    teklifi verdikten sonra gelecek pmden sorumlu değilim
  • bir md daha ekle öle

en azından küfür etmesler
  • bence vermezler 1 md daha eklemen lazım
  • teklıfı ettıkten sonra block yap cıddı gelecek cevap noop olcaktır

3 +8 md +8 shard edıyor

rebırtlı shard ıse 2,5 md edıyor sendekıler rebırtsız se :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşların da dediği gibi bu öneriden sonra gelecek pm'lerden kendimizi sorumlu tutmuyoruz ancak 1 md daha eklersen 1 ihtimal o da zor ama :)
  • imkansız cok saf birine gelmem gerekir
  • rebirthsiz +8 3 md ye belki verebilir
  • bide şöle düşün. bi adam senin 1 tane md +8 ine 2 tane cleaver +8 verse ne dersin sen? o zmn sen ne dersen adam da snn teklifi duyunca öle der
  • quote:

Orjinalden alıntı: snookey

bide şöle düşün. bi adam senin 1 tane md +8 ine 2 tane cleaver +8 verse ne dersin sen? o zmn sen ne dersen adam da snn teklifi duyunca öle der

çok doğru konuştun +8 shardı gerçi çok abarttılar +8 md basmakda zor bişey 3 tanesine +8 shard bazıları gb bile istiyo 3 md +8 +3-4 gb gibi bu oyunda 5-6 atack power çok önemli yaptılar ama neden böle oldu anlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasienn

quote:

Orjinalden alıntı: snookey

bide şöle düşün. bi adam senin 1 tane md +8 ine 2 tane cleaver +8 verse ne dersin sen? o zmn sen ne dersen adam da snn teklifi duyunca öle der

çok doğru konuştun +8 shardı gerçi çok abarttılar +8 md basmakda zor bişey 3 tanesine +8 shard bazıları gb bile istiyo 3 md +8 +3-4 gb gibi bu oyunda 5-6 atack power çok önemli yaptılar ama neden böle oldu anlamıyorum

o zmn 5-6 ap den bişi olmas diip md +8 yerine cleaver +8 kullansın herkes nası olur sence? bnce hiç hoş olmas millet sırf 2 ap fark var die md rebirth +1 e 80m verirken md rebirth +2 ye 150m verio böle düşün bnce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snookey -- 17 Kasım 2007; 21:47:57 >

• ya bi de ciddi cwp mı verionuz sen md 7e shard 7 vereni gördünmü ilk onu bi düşün sonra sor böle saçma soruları
  • bence 3 md ye de vermezler
  • o kadar fark ediyormu ya? 2 tane +8 md güzel teklif aslında ama beramusu bilmiyorum tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.