Şimdi Ara

IKEA nın sahibi 16 yıllık volvo kullanıyor ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
7.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ZurnaBey

araba bu beyler
     IKEA nın sahibi 16 yıllık volvo kullanıyor !

Bu araçlar 74-93 arasında üretildi.

Amcanınki muhtemelen 80 küsur model.

En azından rahat bir 30 yılı var...
  • quote:

Sevgili newmonarch, dediğim gibi 100 Trilyona yakın parası var ama farklı bir yaşam sürüyor.

Tuhaf biriymiş.
  • Beni VOLVOM ile gömün..........
  • Türkiyede de birçok iş adamı aynı mütevaziliğe ve tutumluluğa sahip..
    Haklı ve mantıklı buluyorum..

Parayı harcarken belli bir seviyeye kadar ihtiyaçlarınızı karşılamış olursunuz,
    ondan sonrası belli bir seviyeye kadar size konfor-güvenlik-keyif sağlar ama çoğu zaman gereksizdir,
    ondan da sonrası ise parayı resmen çöpe atmaktır..

Amaç yemek yemekse 10 liraya karnınızı doyurabilirsiniz, 30-40 liraya güzel tadlar alabilirsiniz, ama hesap birkaçyüz lira geldiyse emin olun orada yediğiniz şey sadece yemek değildir.. Adamlar bunu biliyor..
    Aynı şey giysi için de geçerli, ev eşyası için de, ve daha birçok şey için de..
  • Servetini çatır çatır yiyecek bir torunu/oğlu mutlaka vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

Patron banka sahibi, muhtelif işleri var ve de mağazalar zinciri. Mağazayı görmek için gelmiş satış görevlisinin telefonu çalıyor, eleman kıvranıyor telefonu açmıyor, patron açsana evladım telefonunu diyor, eleman önemli değil sonra açarım efendim diyor. Patron gidince soruluyor neden açmadın telefonu? Cevap, nasıl açayım, patronun elinde 3310 var bende blackberry.

Patronun yanında işeyemiyordurda bu şimdi çükü büyükse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: ZurnaBey

araba bu beyler
     IKEA nın sahibi 16 yıllık volvo kullanıyor !

Bu araçlar 74-93 arasında üretildi.

Amcanınki muhtemelen 80 küsur model.

En azından rahat bir 30 yılı var...

tamam sağlam olabilir ama cenaze arabası gibi bişey bu ne ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Kendi tamir edibileceğim son gerçek özgürlük makinası otomobil herhalde 90'lara kadar üretilmiş olan Volvo 240'lardır. Eğer kendim tamir edemiyorsam makinanın özgürlük kısmını da sorgulamak gerekir.

Dediklerinize katılmakla beraber, Volvo 244de havalandırma fan motorunun değiştirilnesi gerektiğinde yaşadığım zorluğu hatırlıyorum. Amerika'da o zamanlar araç sahipleri hep şunu derlerdi: Volvo önce kalorifer fanını (heater blower fan) inşa etti, sonra arabayı bu fanın etrafında yaptı!.. Yıllar evvel kullandığım '88 244 aracımı ama hala unutamam..
  • İkeanın sahibinin aracı yoktu,trenle ve otobüsle gidiyordu gideceği yere.

Demek almış hayırlı olsun.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

İkeanın sahibinin aracı yoktu,trenle ve otobüsle gidiyordu gideceği yere.

Demek almış hayırlı olsun.....

Ooo o zaman büyük gelişme.
  • Adam rahat ettiği gibi yaşıyorsa gerisi tefferuat...Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış ya o hesap işte...
  • İlginç bir konu başlığı, bizim devlet üniversitelerinde çalışan hocalarımızın daha iyi makam araçları var.
    İTÜ'nün rektörü Muhammed Şahin Türkiye ekonomik krizin ortasında iken aldığı Mercedes S class gibi bir örnek verebilirim
    http://forum.donanimhaber.com/m_48135810/tm.htm
  • hikaye bunlar.bu adam sevgilisine 20 milyon sterline malikane almış bir şahıs
  • İmzam belki bu konuya bir mesaj olabilir
  • Ülkemizde, toplumumuzda yaygın olarak "OTOMOBİL" halen bir STATÜ SEMBOLÜ olduğundan "parayı gören" genelde hemen bir E veya F sınıfı aracı "altına çekiyor".

Eski elemanım vatani görevini yapıp sivil hayata döndükten sonra mısır silosu inşa eden bir şirkette çalışmaya başladı. Şirketin bir "patronu" var, bir ustası, bir de 10'a yakın işçisi. Şirket merkezi, finansman departmanı, web sitesi, müdürler ve sekreterler falan yok, hepsi bir cep telefonu ve "bu işlerden anlayan" bir muhasebeciden ibaret. İşçiler sigortasız, usta "isteğe bağlı" sigortalı, servis aracı da köy dolmuşları. Ama "patronun" altında MERCEDES-BENZ E 350 CDI 4 MATIC var, krem rengi, siyah camlı. Adana'nın varoşlarında 2 katlı bir evi var. Eşi ve çocukları hakkında da kimse birşey bilmiyor.

Tabi bu araçları gider göstermek ve devlete vergi vermek yerine alanlar da var. Bunu benim gibi masum çapta yapanlar gibi organize bir şekilde gerçekleştirenler de çok yaygın.

ADANA'nın önde gelen büyük şirketlerinin ortaklarından (şu anda Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulunda bulunuyor kendisi) BMW'nin yeni 7 serisi çıktığında bir tane almıştı, 730D veya 740i gibi devasa bir araçtı, tabi şirket aracı, tabi özel kullanım amaçlı, başka nasıl olabilir ki? Bu oyunun kuralı bu, herkes de kuralına göre oynuyor. Her site inşaatının önünde beheri çeyrek ya da yarım milyon TL değerinde devasa LINCOLN NAVIGATOR, CADILLAC ESCALADE, AUDI Q7, VOLKSWAGEN TOUAREG, BMW X5 ve BMW X6 gibi araçları arka arkaya görmek mümkün.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.