Şimdi Ara

.iKc Team Server(sXe) hayata geçmiştir..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar serverimiz 20+2 kişilik olup dh'nin serveriyle aynı server üzerindedir.lag ve loss 0 olmaktadır..

212.68.45.18:27015

iyi fragler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchy -- 13 Ağustos 2008; 18:07:55 >

• hayırlı olsun
  • eyw kardeşim,reklam yapmanız dileğiyle
  • maç yapacak team arıyosanız ekleyin : barankaragucu@hotmail.com
  • Hayırlı olsun
  • saolun arkadaşlar
  • player sıkıntısı var arkadaşlar serveri fulleyin lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coming

player sıkıntısı var arkadaşlar serveri fulleyin lütfen

hakkat yaw
  • Hayırlı olsun serveriniz hocam , elimden geldiği kadar reklam yaparım

Hocam nikim ~ Shapesh1fTeR* idi . Değiştirdim artık böyle ----> ~ [F]eanoR* Reklam yapıyorum clana alırsınız umarım takılıyorum oralarda Anarchy hocam Bu arada ikc tag değişik olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~ Féano[R] -- 11 Ağustos 2008; 15:00:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~ Féano[R]

Hayırlı olsun serveriniz hocam , elimden geldiği kadar reklam yaparım

eyw hocam bugün gelsin serverda gördüm seni saolasın
  • Valla k.bakma ama serverınıza asla gelmem.

DH nin serverına gelip ip adresini nicke yazmakla olmuyor bu işler

DH dekiler bence buranın reklamını yapmayın.Adam DH serverına gelip ip adresini nickine yazıp reklam yapıyor sözde DH nin serverındaki adamları kendi serverına çekicek ordan bi ara çekersin inşallah ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brand* -- 13 Ağustos 2008; 11:48:56 >
  • geliyorum ben **JacK4sS
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

Valla k.bakma ama serverınıza asla gelmem.

DH dekiler bence buranın reklamını yapmayın.Adam DH serverına gelip ip adresini nickine yazıp reklam yapıyor sözde DH nin serverındaki adamları kendi serverına çekicek ordan bi ara çekersin inşallah ...

Ben geliyorum ben mesajını bu mesajı okumadn önce yazdımGerçekten böylemi bugün ve dün oyunda bir başına real koyup birde koymadn ip adresi yazan sen misn kardeş eğer gerçekten öyeyse biraz zo oyuncu bulursun....

• quote:

Orjinalden alıntı: king_of_harlem

quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

Valla k.bakma ama serverınıza asla gelmem.

Ben geliyorum ben mesajını bu mesajı okumadn önce yazdımGerçekten böylemi bugün ve dün oyunda bir başına real koyup birde koymadn ip adresi yazan sen misn kardeş eğer gerçekten öyeyse biraz zo oyuncu bulursun....

Onun yazıp yazmaması farketmez sonuçta bizim serverımıza gelip başkalarının hakkını yiyor.Görkem o kadar emek verdi serverı doldurmak için 2tane adam gelip oyuncuları çalamaz

• dün olan olayın benimle herhangi bir alakası yakından uzaktan yoktur,benim servera giripde boş gören arkadaşların halt yemesidir,kusura bakmayın arkadaşlar gerekeni yapıcam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anarchy

dün olan olayın benimle herhangi bir alakası yakından uzaktan yoktur,benim servera giripde boş gören arkadaşların halt yemesidir,kusura bakmayın arkadaşlar gerekeni yapıcam..

Evet gerginlik yaratmaya gerek yok bir reklam yüzünden , Dh'de en son olacak şey cs player tükenmesidir
  • ki üstelik aynı host üzerindeki 2 serveriz bunlara gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anarchy

ki üstelik aynı host üzerindeki 2 serveriz bunlara gerek yok

Bende aynısını reklan yapanlara söylemiştim ama takmamışlardı .

Nese uzatmaya gerek yok iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brand* -- 15 Ağustos 2008; 0:24:40 >
  • eywallah kardeşim iyi oyunlar,anlayışınız için teşekkür ederiz..
  • hayırlı olsun. serveri ekledim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.