Şimdi Ara

ıkarıam oynayan varmı beylerrrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ikariam Oynayanlar İçin Bilgi Verici Kılavuz

Ikariam, Antik Yunanistan'ın çalkantılı döneminde geçen, strateji ve kaynak yönetimine dayalı bir tarayıcı oyunudur. Oyunda, oyuncular kendi şehirlerini inşa ederek, kaynaklarını yönetmeli ve güçlü bir ordu kurarak diğer oyuncularla çatışmalara girmelidir.

Ikariam oynarken göz önünde bulundurulması gereken birkaç önemli husus vardır:

• Kaynak Yönetimi: Şehrinin gelişmesi için odun, mermer ve şarap gibi kaynakları etkili bir şekilde yönetmelisin. Kaynak toplamak için oduncular, madenciler ve çiftlikler inşa edebilirsin.
    • Araştırma: Araştırma akademisi, yeni teknolojilerin araştırılmasına olanak tanır ve bu da şehrinin gelişimini hızlandırabilir. Araştırma, ordu birimlerinin iyileştirilmesinden gemi yapımına kadar çeşitli alanları kapsar.
    • Ordu Kurma: Güçlü bir ordu, diğer oyunculara karşı savaşlarda ve şehirlerini savunmada başarı için çok önemlidir. Ikariam'da hoplitler, okçular ve filanxlar gibi çok çeşitli ordu birimleri bulunur.
    • Diplomasi: Diğer oyuncularla ittifaklar kurmak, daha büyük düşmanlarla savaşmak ve karşılıklı faydalı anlaşmalar müzakere etmek için çok önemlidir. Diplomasi, oyundaki stratejik bir unsurdur.
    • Ticaret: Kaynakları yönetmenin ve şehrini geliştirmenin bir başka yolu da ticarettir. Limanlar inşa ederek diğer oyuncularla ticaret yapabilir ve ihtiyaç duydukları kaynakları takas edebilirsin.

Ikariam, ustalaşması zorlu ama ödüllendirici bir oyundur. Geniş oynanış seçenekleri ve sosyal yönü, onu strateji oyunlarını sevenler için popüler bir seçim haline getirmektedir. Bu ipuçlarını takip ederek, Ikariam'daki şehirlerini geliştirebilir ve diğer oyuncularla rekabet edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok
  • kaybol liseli..
  • önceden 1 yıl kadar oynamıştım
  • Iyi bilirim. Rho'da 4 ayda 120 k oldum, küçük ama sağlam bir ıttifağınız var. Nick alpin, isteyene pm'den koordinat verebilirim. Başkenti casuslayabilen de çıkmadı bu güne kadar, isterseniz bir de siz deneyin :P. liseli değil kolejliyiz
  • ben!!!! omikrondayım
  • Konunu upladım ve hala yaranamadım panpa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    DARKORBİT OYNAYAN KALDI MI ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikraim mi? oda metin2 oyunu gibi gameforgenin değilmi bence kendine çeki düzen ver kardeş gittiğin yol yol değil
  • Xi de oynuyorum ben puan 115k
  • etadayım puanım: 1,134,034
    şehir sayısı : 9
  • lambda yok mu
  • ben Phi de R-A isminde bi ittifaktayım ama eskiden tüm üyeler RNKL deydi ordan ayrıldık dostuz RNKL server üçüncüsü bende 59000 puan oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: meakin

ben Phi de R-A isminde bi ittifaktayım ama eskiden tüm üyeler RNKL deydi ordan ayrıldık dostuz RNKL server üçüncüsü bende 59000 puan oldum

ciddi olamazsın
  • yıl olmuş 2012...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.