Şimdi Ara

İkariam Ordu Seçimi ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
20.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence Asker Basmak Okadar Önemli Deil...Lambda dünyasında ilk 25 teydim generallerde param 200.000 falandı yamalaradan..bi gemi alayım dedim 20.000 param kaldı ve etraftaki yağma yapcakların hepsi interaktif oldu gitti askerler elimde patladı param 1000 den aşağıya kadar düştü sonra tek çarem bana yetmeyen şarabı satmaktı şimdi param 40000 lerde ve sülfürüm 2 . şehrim olmasına rağmen bir işçi bile çalıştırmıyorum askerlerde kaynağa çevrilse hemen çevircem zaten generallerde ilk 100 den de düştüm ama daha karlıyım şimdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: F4TE

yeni başladım savaş olayını hiç anlamadım

adam 10 tane taş atıcıyla geliyor yağmalıyor beni

ben 25 tane gönderdim hepsi öldü

adamın sur seviyesi yüksektir askerlerin surlara takılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran313 -- 28 Ocak 2012; 22:58:57 >
  • Askerlerim:800 hop 154 kılıc 384 okcu 200tüfek 32 sahmerdan 5 mancılık 109 ascı 30 hekım 200 tane de buhar devı cıkıyor 1 gün kaldı
  • MY'da oynuyorum sadece savaşlar sırasında basarım asker. 3k dan az kılıç ve hoplit basılmaz bence. Topçu ve balonlar çok önemlidir ayrıca. Deniz savaşlarından çok anlamam Güzel bir savaş olsun istiyorsanız elinizde 30k civarı general puanı olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.