Bildirim
İjji De 33 LVL Hesap Var Ama Erkek +30 Kadın İstiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ya cevap yok mu -
ben sanmam veren olcagını kadın char daha iyi xP anca bi 20 lvl fln altı verilir cünkü 30 kasmak cok zor bişi değil -
ya aslında benim esas assdasd vardı ya o 42 lvl di aynı clandaydık biriyle adını simdi vermiyeyim o hack kullandı bizi report ettiler clan die bende ban yedim oda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrz94 -- 19 Ocak 2008; 14:58:19 > -
erkek charda iyidir ama kadın daha gzl oynanır gzl gözükür yani xD
dvm et bence xD -
ben kadınla daha iyi oynuyorumda o yüzden arıyorum -
BİRİ CEVAP YAZSIN YA -
ltfen biri yardım etsiinnnn yaaaaaaaaaaaa item olmasada olur bana uyar ama ben itemli vericem arkadaslar -
Erkegin ismi ne? -
sasa_an ya bulabilecek varsa lütfen sölesin cünkü cok gerekli :D oyundan soğuycam yaw :D -
ya hadi bari 26 filan olsun 26+ verin gene kabul -
Durmadan mesaj atıp gereksiz yere forumu kirletme isteyen gelir söyler demekki kimse yok durmadan mesaj atıp durma başkalarına saygı gösterip herkes gibi bir mesaj atıp bekle... -
özür dilerim fazla mesaj attığım için -
afedersinde 26 lvl la 33 lvl arasında fark yok...
bence otur 0dan kas daha rahat olur :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 22 Ocak 2008; 8:14:42 > -
bencede bole kadın char arıyorsun bussuru zamanın gidiyor . beklerken 0 dan kas bence simdiye bu mesajları atmadan kasmaya baslasaydın . simdiye 40tın -
mcrz94
arkadaş msn de konuşak bende 31 lwl var sen bana erkeği ver ben sana kızı verem
ama şifreyi felan değiştirirsen bende değiştiririm -
ben veririm hemde 34 lwl yeterki bana 30 üsütü erkek char ver msn adresim dj_cezayir2@hotmail.com ekle ordna konuşalım hatta 2 tane + 30 kız char verrim sana yetrkı +30 erkek ver :d -
5 ay geçmiş bnce arkadas kız char. acmıs hatta onu 50 level bile yapmıstır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermatis -- 10 Temmuz 2008; 23:04:27 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X