Şimdi Ara

İibf okudum işsizim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    odtü mezununa 3500 tl maaş öneren hadsiz şirket
    https://eksisozluk.com/entry/107774630

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bankalara başvursanız aslında ya da sigorta şirketlerine. Bir çok arkadaşım (odtü mezunu) sadece toefl puanlarının yükseliği sayesinde banka ve sigorta şirketlerinde iyi pozisyonlardalar.
    Ben de iibf okuyorum büyük ihtimalle aynı girişliyizdir ODTÜ'deyim ben de
    Bir de hocam bakanlıklar, bankalar ve logistic şirketlerinde staj bulabilirdiniz aslında. Staj bulmanın çok zor olduğunu düşünmüyorum açıkcası iş kısmına bir şey diyemem maalesef bir noktaya kadar katılırım da.
    Bence ümitsiz olmanın anlamı yok şuan durum zaten ortada sonrasında bence seni tatmin edecek bir işe girebileceğini düşünüyorum.
    Öte yandan, iibf mezunu çok ve seni diğerlerinde farklı yapacak bir şeyin olması gerekiyor. Bana sorarsan benim de senden bir farkım yoktur. Ama gerçekten okul hayatım boyu hocalarım hep make smt different derdi hala da diyorlar. Sanırım bu da bir etken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 10 Haziran 2020; 9:46:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metufkcr

Hocam bankalara başvursanız aslında ya da sigorta şirketlerine. Bir çok arkadaşım (odtü mezunu) sadece toefl puanlarının yükseliği sayesinde banka ve sigorta şirketlerinde iyi pozisyonlardalar.
    Ben de iibf okuyorum büyük ihtimalle aynı girişliyizdir ODTÜ'deyim ben de
    Bir de hocam bakanlıklar, bankalar ve logistic şirketlerinde staj bulabilirdiniz aslında. Staj bulmanın çok zor olduğunu düşünmüyorum açıkcası iş kısmına bir şey diyemem maalesef bir noktaya kadar katılırım da.
    Bence ümitsiz olmanın anlamı yok şuan durum zaten ortada sonrasında bence seni tatmin edecek bir işe girebileceğini düşünüyorum.
    Öte yandan, iibf mezunu çok ve seni diğerlerinde farklı yapacak bir şeyin olması gerekiyor. Bana sorarsan benim de senden bir farkım yoktur. Ama gerçekten okul hayatım boyu hocalarım hep make smt different derdi hala da diyorlar. Sanırım bu da bir etken
    1000den fazla başvurum oldu. Hepsinin sonu aynı

• entry sahibi siz misiniz hocam?
  • İş buldun mu hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Bulamadı maalesef

• Yok bu noktadan sonra bulunmaz

• Ceng dışı çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.