Şimdi Ara

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.386
Cevap
12
Favori
31.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Running Wild enerjisi ve sertligiyle bu eslesmenin galibi benim icin. Cloven Hoof ise "you're my heart, you're my soul" sarkisinin soyleyen elemanin vokalliginde cikmis karsilasmaya

Running Wild: 1
    Cloven Hoof: 0

Edit: Benimkini kalın yapıyım da alttakilerinki de kalınlaşsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 11 Ekim 2015; 19:14:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Runnig wild ilk zamanları daha korsancılığa girişmemiş zamanları pek ilgimi çekmediği albümlerden biri

Cloven hoof grubu çok dinlememiştim ama gerçekten hoşuma gitti heavy/power bi tat aldım ki zaten öyleymiş bu albümlerine de çok güzel yansıtmışlar

Running Wild :1

Cloven Hoof :1

• Runnig Wild - Branded And Exiled (1985) branded and exiled,mordor,evil spirit gibi güzel şarkılar içeriyor gayet melodik bir albüm şahsen beğendim ve oyum running wild'a

Running Wild: 2
    Cloven Hoof: 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CBAC2479 -- 11 Ekim 2015; 19:31:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Running Wild: 2
    Cloven Hoof: 2

Gitarlar etkiledi oyumu. Sound olarak çok sevdiğim bir sound ile çalmış Cloven Hoof.
  • pek söyleyecek bir şey bulamadım açıkçası. Ama running in albümü bir tık önde sanki
    Running Wild: 3
    Cloven Hoof: 2
  • Clovene +1

• İki grubun da favori albümleri değil, güç bela Cloven diyorum. Vokalist amcamız epey yetenekli tıpkı Rolf kadar. Vakitsizlikten yorum yapamayacağım.

Running Wild 3
    Cloven Hoof 4
  • Bende yok solo albümleri, maçı alsak pelerinli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 13 Ekim 2015; 17:28:07 >
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Sen istersin de ben yeni eşleşmeyi koymaz mıyım

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/

Ozzy Osbourne - No More Tears (1991)

VS

Rainbow - Rising (1976)

• Oyum Rainbow, Ozzy abim catlasin.

Rainbow: 1
    Ozyy Osbourne: 0

• Rising en iyi rock-metal albumlerinden biridir.

Ozzy'nin solo albümleri beni pek çekmez, burada da en fazla 2 güzel parça barındırıyor: Mr. Tinkertrain ve No More Tears parçaları, gerisi epey bayık.

OO 0
    Rainbow 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 13 Ekim 2015; 23:02:34 >
  • Ozzy: 0
    Rainbow: 3

Kalesinde maçın henüz başında 3 gol gören Ozzy şok olmuş durumda.
  • sanmiyorum sasirdigini Ozzy'nin Guclu bir albumuyle denk gelse belki ama o kucuk kanatli fotografiyla zaten albumun kalifiyesini ortaya koymus

• ben ozzy e vericem oyumu. Diren ozzy hellraiser la mama, i'm coming home la diren
    ozzy 1
    rainbow 3
  • ben takdir hakkımı rainbow'dan yana kullanmak istiyorum,6 şarkılık kısa ama çok güzel bir albüm olmuş...

Ozzy 1
    Rainbow-4

• Rainbow hakkı yenmesin aradaki fark açılsı diye

Rainbow:5
    OZZY:1

• İki albüm de efsanedir bir tarafta Ozzy bir tarafta Dio ile Ritchie.İkisi de bana göre hafif albümler ve rock bazında.Şahsen Ozzy hayranıyım ve Hellraiser şarkısıyla duygusal bir bağım vardır çocukluktan kalma.Sizin gözünüzde belki tırt ve slow bir albüm görünebilir ama benim gözümde efsanedir.Bu tarz müziği de dinlerim gider underground black metal de dinlerim, eğer bir adam evinde oturup sadece black metal, technical death metal dinliyorsa kusura bakmayın ama ben o adamı eleştiririm.Bence bir metalcinin 2. dalının rock müzik olması gerekir ve gitarı gerçekten anlayabilmek, gitarı okuyabilmek için rock, blues ve jazz müzik kesinlikle çok önemlidir.Bir müziğin tonundan tekniğinden çok beni duygusu ilgilendirir ve Ozzy gerçekten o duyguyu en iyi yaşatan ve yaşayan sanatçılardandir tartışmasız.Dio da aynı şekilde ama Ozzy biraz daha ayrıdır beBiraz duygusal olarak da yaklaşarak oyumu Ozzy'ye vermek istiyorum.
    No more tears:2
    Rising:5
    Edit:Arkadaşlar bu paragraftan bu sene YGS anlatım bozukluğu sorusu çıkarsa şaşırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Che. -- 14 Ekim 2015; 18:34:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ichyn

Rainbow hakkı yenmesin aradaki fark açılsı diye

Rainbow:5
    OZZY:1

Şaşırttın beni

• yeni maç isteriz müdürrrr !!

kulaklığımın bir eşinin tepesini kaybettim o yüzden akşamdan akşama dinleyebiliyorum bu aralar belli bir müddet de böyle gideceğe benziyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 14 Ekim 2015; 19:28:31 >
  • Wolf'un albümünü ancak 450*450'de bulabildim, normalde hep 500*500 koyardım. Protokol hatası da olsun istemedim, yani resimler biraz ufak gözüktüyse ondandır.

Wolf - Edge of the World (1984)

VS

Fates Warning - Awaken the Guardian (1986)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.