Şimdi Ara

İhtiyaçtan Satılık Uygun Fiyata iPhone 6 16GB Silver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Beyaz Model #Iphone 6 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.5 yıl önce Kuzey Kıbrıs Vodafone'dan aldığım, ve kendi pasaportuma kaydettirdiğim cihazım satılıktır.

Yanında silikon kap, orjinal şarj aleti ve kulaklığı vereceğim.

Telefon kozmetik olarak 6/10 alır. Çizikler mevcuttur.

Bir de, telefonun wifi'ı biraz az çekiyor. Hani uzak bir odadan kullanım kalitesi düşük oluyor. Benim için sorun olmuyor, çünkü modem bana fazla uzakta değil. Telefoncuya götürüp sordum, wifi anteninin değişmesi gerekiyormuş. Sahibinden'de herşeyi içinde tamir kitleri var 30₺ ye. Eğer el beceriniz varsa rahatlıkla takabilirsiniz. Sadece İstanbul Anadolu Yakası elden satıyorum, alıcı gerekirse yarım saat bir saat boyunca herşeyini incelesin diye.

Başka türlü satış yoktur. Yalnızca İstanbul Anadolu Yakası elden satış vardır.

Fiyat : 1375₺ .
     İhtiyaçtan Satılık Uygun Fiyata iPhone 6 16GB Silver İhtiyaçtan Satılık Uygun Fiyata iPhone 6 16GB Silver İhtiyaçtan Satılık Uygun Fiyata iPhone 6 16GB Silver İhtiyaçtan Satılık Uygun Fiyata iPhone 6 16GB Silver İhtiyaçtan Satılık Uygun Fiyata iPhone 6 16GB Silver İhtiyaçtan Satılık Uygun Fiyata iPhone 6 16GB Silver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.