Şimdi Ara

İHS :( KIRDIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ihs com.tr de 6 tane domainim var bugün hesabıma giriş yapıyım dedim birde ne göriyim hesabım durdurulmuş çağrı merkezi ile iletişime geçmem gerektiği söyleniyor şuanda inanın ne kontörüm var ne param var maaşı 22 sinde alacam ve ilk işim ihs i aramak olcak

domain reglediğim zaman domain reglendiği die mail gelir

ticket açtığım zaman ticketiniz yanıtlandı die mail gelir

ama hesabım bloke olunca hesabınız bloke oldu die mail gelmez

bide ihs'i överdim bide mybrdex deki domainlerimi ihs e aktarmayı düşünüyordum iyiki aktarmamışım amacım firmayı karalamak değil en çok kızdığım nokta şu hesabıma 1 sene girmesem 1 sene sonra hesabıma girsem bloke olduğunu 1 sene sonra görcekdim nie mail atmıyorsanızda hesabıma giriş yapınca uyarı veriyor en çok kızdığım nokta bu

aradığım zaman açıklamları mantıksız gelirse ve hesabımın blokesini kaldırmazlarsa ve durduk yere ellerinde mahkeme kararı olmadan blokemi açmazlarsa bende tüketici haklarımı sonuna kadar kullanacam

bide webmaster forumlarında domain alacak olan kişiler en iyi domain firması kim dediğinde ihs i överdim

artık bu olaydan sonra bidaha türk domain firmasıyla çalışcağımı düşünmüyorum

ve domainlerin 2 sini r10 dan kontör karşılığı almıştım 2 sini otomatik kredi kartı ödeme talimatı ile almıştım diğer 2 sinide ptt den yatırdım parasını

arkadaşlar biraz bilgilendirirseniz sevinirim diyelim açıklamaları mantıksız geldi bana hesabınızın blokesini kaldırmıyoruz derlerse ?

ve ellerinde mahkeme kararı olmadan durduk yere bloke ederlerse suç olmuş olmazmı kuralsız iş yapmış olmazlarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nwq -- 21 Ağustos 2008; 0:23:28 >

• arkadaşlar bilgilendirirmisiniz

tabiki aradığım zaman açıklamalarını dinleyip ona göre iş yapacam mailde attım yarın cevap verirler vermezlerse arıcam
  • Bu devirde babana bıle guveme..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drifter_Soldier

Bu devirde babana bıle guveme..

Açıklama mı bu senin yaptığın _?

Adambilgi bekliyor ...

Ayıp ...

P.S: Fake kardeşliği

• quote:

Orjinalden alıntı: Drifter_Soldier

Bu devirde babana bıle guveme..

artık açıklamarını dinlicem. ona göre iş yapacam
  • İhs'nin nesini övüyordun Allah aşkına, Türk firma olarak isimtescil, yabancı olarakta godaddy önerebilirim. Ben godaddy kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XR9

İhs'nin nesini övüyordun Allah aşkına, Türk firma olarak isimtescil, yabancı olarakta godaddy önerebilirim. Ben godaddy kullanıyorum.

son zamanlarda isimtescildende şikayetler geliyor

godaddy de domainim bloke oldu

name.com iyi diyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski boyalı yüzeye saten alçı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam ya bu kadar kızıcagını bilseydim mail atardım.

1 saniye atiyimde maili gönlün olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Har

Tamam ya bu kadar kızıcagını bilseydim mail atardım.

1 saniye atiyimde maili gönlün olsun

hocam ne kızması kızdığım tek nokta ne telefonla uyarıyorlar ne maille
  • Ben 3 senedir godaddy ile hiç sorun yaşamadım.

Sorun her firmada olur, birazda şans işi. Ama ihs'ye hiçbi zaman ısınamamıştım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: XR9

Ben 3 senedir godaddy ile hiç sorun yaşamadım.

Sorun her firmada olur, birazda şans işi. Ama ihs'ye hiçbi zaman ısınamamıştım...

çok ısınmıştım saolsunlar içine edip bırakdılar. bakalım telefon açacam mailde attım açıklayıcı bi mail attım

gerekirse istanbula gidecem dilekce verecem ihs e yine kaldırmazlarsa blokeyi gerekeni yapaçacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.