Şimdi Ara

ihlas temizlik robotu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
21.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana bir süpürge lazımdı biraz araştırdım şu ihlasın temizlik robotunu çok met etdiler aşağıdaki siteden inceledim hoşuma gitti yarın akşam için adamlara randevu verdim tanıtım yapacaklarmış beğenirsem alırım herhalde
    Bu konu hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum malum pahalı ürün

http://www.ihlastemizlikrobotum.com
    http://www.ihlas-temizlikrobotu.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

diğer makinalardan iyimidir kötümüdür bilemem:))
  • ben sana bir sene boyunca bunlardan saatığım için söylüyeyim,bu makinalar ihlasın beylikdüzü fabrikasında üretilir,aslında yabancı menşeyli rainbow firmasının patenti
    ile satılır,toplam maliyet sadece 600 tldir,ama ihlas olduğu için 2100 tl'ye sana satarlar,ama derin dövme aparatı var gerçekten iyi iş yapar ve halı yıkama yapar derler ama yapamaz,aslında piyasadaki hiç bir ürün yapmaz ama neyse!Sonuç olarak güzel ama pahalı bir ürün tanıtıma gelindiğinde sana su arıtma giydirmesinler dikkat etttt
  • arkadaşım ben aldım ama 1 kere kullandım duruyor,alacaksan satarım sana anlaşabiliriz sıfırdan farkı fiatı ve kutusu olmayışı olur.ihlas aura cleanmax temizlik robot olarak arat incele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeerken -- 4 Mayıs 2010; 14:25:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIKILHAN

ben sana bir sene boyunca bunlardan saatığım için söylüyeyim,bu makinalar ihlasın beylikdüzü fabrikasında üretilir,aslında yabancı menşeyli rainbow firmasının patenti
    ile satılır,toplam maliyet sadece 600 tldir,ama ihlas olduğu için 2100 tl'ye sana satarlar,ama derin dövme aparatı var gerçekten iyi iş yapar ve halı yıkama yapar derler ama yapamaz,aslında piyasadaki hiç bir ürün yapmaz ama neyse!Sonuç olarak güzel ama pahalı bir ürün tanıtıma gelindiğinde sana su arıtma giydirmesinler dikkat etttt

ilk önce cevabınız için teşekkür ederim ancak daha önce ihlas da çalıştığınızı söyülüyorsunuz ama ekmeğini yediğiniz bir şirketin ürünü için böyle söylemenize anlam veremedim evet maliyeti 600 tl olabilir ama ihlas bünyesinde onbinlerce insan çalıştığını düşünürsen bu fiyat normale yakındır. ama şunu hiç demeyorsunuz rainbow amerikan ürünü için adamlar 6000 tl istiyorlar ve özellikleri aynı sırf yurt dışından geldiği için bu kadar fiyat farkı yapmayın arkadaşlar ülkede böyle bir cihazın ürütimi var mutlu olmanız lazım

• Arkadaş sizin iyiliğinizi düşünüyor, yanlış bir karar vermeyin diye uyarıyor. Siz ise arkadaşı bunun için kınar gibi konuşuyorsunuz. Bazı insanlar paylaşım forumlarının amacını anlamıyor sanırım...
    Burada ki ortam, bazen dışardaki arkadaşlıklardan daha sağlam olabilir. Herkes bir birine yardım etmeye çalışır. Bilgilerini, tecrübelerini aktarır. Hoş olmamış bu söylediğiniz.

Kişisel yorumum; Bir süpürgeye 2100 lira vermenin mantığı nedir bilemiyorum tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Arkadaş sizin iyiliğinizi düşünüyor, yanlış bir karar vermeyin diye uyarıyor. Siz ise arkadaşı bunun için kınar gibi konuşuyorsunuz. Bazı insanlar paylaşım forumlarının amacını anlamıyor sanırım...
    Burada ki ortam, bazen dışardaki arkadaşlıklardan daha sağlam olabilir. Herkes bir birine yardım etmeye çalışır. Bilgilerini, tecrübelerini aktarır. Hoş olmamış bu söylediğiniz.

Kişisel yorumum; Bir süpürgeye 2100 lira vermenin mantığı nedir bilemiyorum tabi..

ben arkadaşınızın son sözüne takıldım ve ürünün maliyeti hakkındaki yorumuna tamam bir ürünün maliyeti 600tl olabilir ki bu her seri üretim yapan firmalar içinde geçerlidir. ve ürün piyasa değerine ve işlevine göre satılır buna karşı çıkamam.

Neyse bu akşam gelecekler yarın düşüncemi söylerim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslica09 -- 4 Mayıs 2010; 16:07:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslica09

quote:

ben sana bir sene boyunca bunlardan saatığım için söylüyeyim,bu makinalar ihlasın beylikdüzü fabrikasında üretilir,aslında yabancı menşeyli rainbow firmasının patenti

ilk önce cevabınız için teşekkür ederim ancak daha önce ihlas da çalıştığınızı söyülüyorsunuz ama ekmeğini yediğiniz bir şirketin ürünü için böyle söylemenize anlam veremedim evet maliyeti 600 tl olabilir ama ihlas bünyesinde onbinlerce insan çalıştığını düşünürsen bu fiyat normale yakındır. ama şunu hiç demeyorsunuz rainbow amerikan ürünü için adamlar 6000 tl istiyorlar ve özellikleri aynı sırf yurt dışından geldiği için bu kadar fiyat farkı yapmayın arkadaşlar ülkede böyle bir cihazın ürütimi var mutlu olmanız lazım

Arkadaşım benim ihlasla sorunum beni ilgilendirir,bu bir
    ikincisi sen bize fikrimizi sordun,bizde bu işi zamanında yaptığımız için fikrimizi söyledik,gerçek budur ister alırsın,ister almazsın
    üçüncüsü bence sen fake yapıyorsun,bana pek samimi görünmedi yorumun

• quote:

arkadaşlar bana bir süpürge lazımdı biraz araştırdım şu ihlasın temizlik robotunu çok met etdiler aşağıdaki siteden inceledim hoşuma gitti yarın akşam için adamlara randevu verdim tanıtım yapacaklarmış beğenirsem alırım herhalde
    Bu konu hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum malum pahalı ürün

Dün Akşam evimde tanıtımı yaptılar ürün harika ben daha önce rainbow uda gördüm ama ürün birebir aynı arasında da baya fiyat farkı var 12 ay vadeli aldım 1700 e almak isteyenler aşağıdan ulaşabilirler bana aşağıdaki internet sitesinden geldiler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslica09 -- 5 Mayıs 2010; 11:22:32 >

• Aşırı reklam kokan hareketler bunlar
  • boşuna 1700 vermişsin ben sana 1000 tl ye vereydim ama 700 tl için degmez boşver.
  • hem vadeli hem 1700 tl insanın inanası gelmiyor,dün ofisle konuştum,bana böyle şey olmaz biz sattığımız ürün için prim alıyoruz(200 tl) bu nasıl oluyor dediler?

dediğim gibi reklam kokan FAKE bir ilan

zaten yeride burası değil
  • spotta az kullanılmış 600 -800 ytl arası bulunuyor saygılarımla
  • quote:

quote:

600 lira maliyet 2100 lira normal. :))) hacı sen batırdın bizi. Sen Alışverişe gittiğin her yere bana maliyetinin 3,5 katına satın de onlar fazladan adam çalıştırsınlar. Adam aydınlatıyor insanları orada çalıştı diye her şeye göz yumsun millet yediği kazığı bilmesin. Bırakın bu zihniyeti bence. Haksızlık yapan öz gözünüzde olsa göz yummayın. Eğer sizde haksızlık yapanlardan değilseniz tabi.

• Elinizde kullanım kılavuzu olan var mı. Halı yıkamasını hiç kullanmadım ve nasıl kullanılacağını bilmiyorum.
  • 600 tl ye mal edilen bir ürün eğer 2100 tl ye satılıyorsa ciddi kar vardır. bazı arkadaşlar binlerce içşi çalışıyor satış fiyatı normal demişler. unutmasınlar ki maliyet denilen o bedel içinde üretim de kullanılan tüm girdiler kastedilir. bun hammade işçilik ve diğer girdiler dahildir. bir üründen bir tane üretirseniz binlerce kişinin girdisini yükleye bilirsiniz ama seri üretim yapıyorsanız maliyetniz zaten düşer. eger arkadaşın dediği gibi 600 tl ye maal edilen bir ürün 2100 tl gibi bir fiyata satılıyorsa biz uyumaya devam edelim arkadaşlar.
  • arkadaş bizi yemiş. 2100 lira etmez bu cihaz. 1000 lira normal fiyatıdır edeceği odur max...
  • quote:

Orijinalden alıntı: justmark

arkadaş bizi yemiş. 2100 lira etmez bu cihaz. 1000 lira normal fiyatıdır edeceği odur max...

konunun başlangıç tarihi 2010 yılı üstünden 3 sene geçmiş(sen tekrar konuyu hortlatmışsın) hala arkadaş bizi kekliyor diyorsun,internetten araştır ondan sonra buraya yorum yaparsın....
  • İSTERSE 1900 yılı olsun ihlasi bilmesek bizi yiceksiniz :)
  • bu akşam evde ihlascılarla hanım karşıladı beni
    ben bu robota 2400 tl vermek zorunda kalacağım
    bi kere haram bu kadar para beee
    en ufak bir parçası bozulunca mecbursun adamlara bindirmeli rakamdan parça alıyorsun
    birde pazarlamacı adamın kafasını karıştıryor
    her yerde kendisinin sattığı model olmazmış
    serviss eskisini alıp yenisini vereyim dediğimde düzmece makine verirmiş
    kafam bi milyon oldu
    bi makineye bu kadar verilirmi yaa
    bi kere aldık, 10 sene oldu şimdi bi kere daha zoruna gidiyor insan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.