Şimdi Ara

IHERGELEI Char Tanıtımı (olympia) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mysteri0

quote:

Orjinalden alıntı: theph1ch

quote:

Orjinalden alıntı: speedmonster

adama bak eme dururken dex 10 tak diyo

adamda zaten +8 chitin set var ve adamda dd var(yanılmıyorsam)ayrıyetten skebelt var yani bir rogueden en büük iht 800 civarı bi şeyler yicek(en büyük ihtimal)normalde 500-600 yiyecekse bir adamdan dual dex 10 küpe taksın(dual dex 5 yerine) dex 20 yapar yani o pp +2 den bir tane daha takmış gibi bişey umarım anladınmı""mış

20+20 den 40 def nereye gitcek o zmn sen 10 dex fazla kazanmak için 40 definden vazgeçeceksen buna sadece gülerler

Dostum sana gelince charın gerçekten bi harika daha iyilerinide görürsün inş

kardeşim 40 deff den vazgeçmemizinde nedenleri var

1-Adamda dd var kafada(Yanılmıyorsam)(Roguelerden korucak bu)
    2-Ske belt var Spear(wariorlardan) dagger(asaslardan) clup(buda yanılmıyorsam priestlerden) korur
    3-Adam da zaten +8 chitin set var adamın deff ortada

e böyle bir charda şimdi 40 deff mi daha önemlidir yoksa 20 dex mi ne kadar atack arttırır orasını bilemeyecem ama o pp +2 den bir tane daha takmış gibi olur(resistleri saymazsak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theph1ch -- 1 Şubat 2008; 0:15:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alien23

quote:

quote:

adamda zaten +8 chitin set var ve adamda dd var(yanılmıyorsam)ayrıyetten skebelt var yani bir rogueden en büük iht 800 civarı bi şeyler yicek(en büyük ihtimal)normalde 500-600 yiyecekse bir adamdan dual dex 10 küpe taksın(dual dex 5 yerine) dex 20 yapar yani o pp +2 den bir tane daha takmış gibi bişey umarım anladınmı""mış

ezikmisin nesin kardesim yaw dex 20 bonus kazanmiyor 10 bonus kazaniriyor 40 defans 10 hp bonus borumu ya sacma sacma konusuyonuz oyundan anlamiyorsunuz bari yorum yapmayin o dex kupelerle apsinin ne kadar artcani saniyon 200 felanmi

ÖNCELİKLE EZİK SENİN TA KENDİNDİR BEN KENDİ GÖRÜŞÜMÜ SÖYLEDİM ŞAHSEN BENİM BÖYLE BİR CHARIM OLSA DUAL DEX 10 KÜPE ALIRIM EMEYE PARA VERCEĞİME BEN KENDİ GÖRÜŞÜMÜ SÖLEDİM BİRİNE BATIYORSA BU SÖYLESİN

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mysteri0

quote:

quote:

20+20 den 40 def nereye gitcek o zmn sen 10 dex fazla kazanmak için 40 definden vazgeçeceksen buna sadece gülerler

Dostum sana gelince charın gerçekten bi harika daha iyilerinide görürsün inş

kardeşim 40 deff den vazgeçmemizinde nedenleri var

1-Adamda dd var kafada(Yanılmıyorsam)(Roguelerden korucak bu)
    2-Ske belt var Spear(wariorlardan) dagger(asaslardan) clup(buda yanılmıyorsam priestlerden) korur
    3-Adam da zaten +8 chitin set var adamın deff ortada

e böyle bir charda şimdi 40 deff mi daha önemlidir yoksa 20 dex mi ne kadar atack arttırır orasını bilemeyecem ama o pp +2 den bir tane daha takmış gibi olur(resistleri saymazsak)

yinede bu tercih meselesi ama emin ol bu tercihi yapacakların 10da 9.5 i eme yi tercih eder
    ii forumlar...

• Mesele dual eme dual dex 10 meselesi değil mesele BÖYLE Bİ CHARDA DUAL EME DUAL DEX 10 MESELESİ DD OLMASA SKE BELT OLMASA +8 CHİTİN SET OLMASA ELBETTE EME DERİM SALAK DEĞİLİM BU ARADA BANA EZİK DİYEN ARKADAŞLAR ÖNCE Bİ DÖNÜP KENDİLERİNE BAKSINLAR SONRA SAĞA SOLA LAF ATSINLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theph1ch -- 1 Şubat 2008; 0:25:02 >
  • quote:

Mesele dual eme dual dex 10 meselesi değil mesele BÖYLE Bİ CHARDA DUAL EME DUAL DEX 10 MESELESİ DD OLMASA SKE BELT OLMASA +8 CHİTİN SET OLMASA ELBETTE EME DERİM SALAK DEĞİLİM BU ARADA BANA EZİK DİYEN ARKADAŞLAR ÖNCE Bİ DÖNÜP KENDİLERİNE BAKSINLAR SONRA SAĞA SOLA LAF ATSINLAR

YAW SUS EZİK HERİF dual eme ile dual dex 10 kiyasliyonya sana soylencek baska laf yok
  • quote:

Mesele dual eme dual dex 10 meselesi değil mesele BÖYLE Bİ CHARDA DUAL EME DUAL DEX 10 MESELESİ DD OLMASA SKE BELT OLMASA +8 CHİTİN SET OLMASA ELBETTE EME DERİM SALAK DEĞİLİM BU ARADA BANA EZİK DİYEN ARKADAŞLAR ÖNCE Bİ DÖNÜP KENDİLERİNE BAKSINLAR SONRA SAĞA SOLA LAF ATSINLAR

ben seni anladım sen diyorsun boşa masraf ama adamın itemi var ben 40 defans + 10 hp yi 10 dexle değişmem şahsen sen diyosun o açığı kapatır felan da adam elinden geldiği kadar az dmg yemek istio neyse fazla uzatmicam senin görüşündür bu
  • quote:

quote:

YAW SUS EZİK HERİF dual eme ile dual dex 10 kiyasliyonya sana soylencek baska laf yok

Bak sonunda anandan girip sülalenden çıkacam ezik senin 7 ceddin adam gibi konuş dual dex 10 lafı duyunca bi yerlerine bişeyler batıyor galiba iyi batsın batsın kıvır biraz daha çok batsın daha çok zevklenirsin(ANLADIN SEN ONU)

• quote:

quote:

quote:

Bak sonunda anandan girip sülalenden çıkacam ezik senin 7 ceddin adam gibi konuş dual dex 10 lafı duyunca bi yerlerine bişeyler batıyor galiba iyi batsın batsın kıvır biraz daha çok batsın daha çok zevklenirsin(ANLADIN SEN ONU)

adam ol önce karaktersiz herif biseyden caktigin yok konusup duruyon senin gibi seviyesizlerle it dalasina girip seviyemi dusurcek degilim yol al

• quote:

quote:

quote:

quote:

adam ol önce karaktersiz herif biseyden caktigin yok konusup duruyon senin gibi seviyesizlerle it dalasina girip seviyemi dusurcek degilim yol al

Adam olcak benmiyim sen mi aç it gibi oraya buraya saldırcağına önüne bak

bişeyden çakıp çakmadığımı senin gibi AÇ KÖPEKLER DEĞİL beni oyunda tanıyanlar bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theph1ch -- 1 Şubat 2008; 0:58:41 >

• iste tipik bir bebe ne yaparsin illakendi hakli cikacak cikamayincada ana avrat sovmeye baslar laf atar seni taniyanlar senin gibi eziklerdir anca
  • quote:

iste tipik bir bebe ne yaparsin illakendi hakli cikacak cikamayincada ana avrat sovmeye baslar laf atar seni taniyanlar senin gibi eziklerdir anca

Anana çok küfür edildi galiba sana her laf atana ana avrat sövüo diyorsun ayrıca 2 saattir ezik ezik diyorsun sonra gelmiş bana bebe diyorsun asıl bebe kim belli oluyor
  • ulen her tapicti neden kavga cıkıyo yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: capagupoo

ulen her tapicti neden kavga cıkıyo yaw

Her topicde böyle etrafa AT GÖZLÜKLERİYLE BAKANLAR YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKIYO BEN DİYORUM BU CHARDA DUAL DEX 10 KÜPE OLSA DAHA İYİ OLUR ADAM BANA DİYOR EME DEX 10 DAN DAHA GÜZEL KAPASİTE MESELESİ
  • Yorum Yapan Herkeze Teşekkürler...
  • Defansına şaştım kaldım kanka chitinler +8 olduğundan herhalde. Benim 63 lwl priestimde bile 300 ac li 980 def. var
  • Kardeş Çok güzel charın var
  • hocam walkrielerin defans mı ?
    bendede dual rol ske belt eme +3 reb. chitn set var ama dfns 650 civarında geziniyo kafam karıştı yaf
  • Sende REsim atarsan iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR@G@N -- 11 Şubat 2008; 23:31:09 >
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR@G@N -- 11 Şubat 2008; 23:40:13 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR@G@N -- 11 Şubat 2008; 23:40:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.