Şimdi Ara

Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler başlık ta belirttğim gibi durum böyle açıkçası biraz tereddütlüyüm sizin fikirleriniz nedir.

• güncel beyler bişe deyin ya . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

lan ne alakası var. . .
  • Daha ne istiyon kardeş. Okulu bitir devlette müsteşar, daire başkanı, şube müdürü, vs. her şey olursun
  • Git borucu, kaynakçı ol daha iyi. Şaka yapmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ciddi yorumlar bekliyordum. . . .
  • ne sorduğunu anlamadımki? İl ile ilgili bir şey soruyorsan Iğdırlıyım bilgi veririm ama bölümle ilgiliyse şuanın popüler bölümü bitir heryerde işin hazır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saralonde

ne sorduğunu anlamadımki? İl ile ilgili bir şey soruyorsan Iğdırlıyım bilgi veririm ama bölümle ilgiliyse şuanın popüler bölümü bitir heryerde işin hazır

şehir nasıldır aham şahım bi beklentim yok çok da kötü değildir inşallah. . .
  • Iğdır+İlahiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

quote:

ne sorduğunu anlamadımki? İl ile ilgili bir şey soruyorsan Iğdırlıyım bilgi veririm ama bölümle ilgiliyse şuanın popüler bölümü bitir heryerde işin hazır

Iğdır lıyım diye söylemiyorum ama harbi yaşanıcak yer bence şuan hangi şehirdesin bilmiyorum da ben istanbulla kıyaslayayım. Küçük olsa da her imkan var bir kere gece hayatı güzel akşam herkes çıkar dolaşır asosyal gibi eve kapanmaz üniversite yeni açıldı zaten öğrenciler iyice şenlendirmiştir şehri. Yiyecek olarak şöyle örnek vereyim ki benim için ığdırın en iyi özelliğidir:D bir kasa domatesi 2 lira gibi bir fiyata alabilirsin meyve sebze inanılmaz ucuz. Kışı biraz sert olabilir(hiç gitmedim ama) yinede biraz kuytu olduğu için sorun olacağını sanmıyorum. En büyük sıkıntısı su bence kaynaktan çıktığı için içmek sıkıntılı. Genelde herkes bisiklet kullanır ki bu benim aşırı hoşuma gider hem sağlık hem temizlik açısından güzeldir. Örneğin Iğdır istanbula yıllar önce gelenler burada hala kendini geliştirememişken orası burdakilere göre daha modern yaşıyor tabi benim görüşüm.( istanbulda da ığdırlıların içindeyim) Başka sorun varsa sor tek tekte olsa cevaplamaya çalışırım.

• içimi ferahlattın biraz da olsa---gece hayatım olmaz---sosyal imkanları nasıldır---ark çıkp gezilecek mekanlar vardır galiba--bu arada samsun luyum. . . .
  • quote:

quote:

quote:

Iğdır lıyım diye söylemiyorum ama harbi yaşanıcak yer bence şuan hangi şehirdesin bilmiyorum da ben istanbulla kıyaslayayım. Küçük olsa da her imkan var bir kere gece hayatı güzel akşam herkes çıkar dolaşır asosyal gibi eve kapanmaz üniversite yeni açıldı zaten öğrenciler iyice şenlendirmiştir şehri. Yiyecek olarak şöyle örnek vereyim ki benim için ığdırın en iyi özelliğidir:D bir kasa domatesi 2 lira gibi bir fiyata alabilirsin meyve sebze inanılmaz ucuz. Kışı biraz sert olabilir(hiç gitmedim ama) yinede biraz kuytu olduğu için sorun olacağını sanmıyorum. En büyük sıkıntısı su bence kaynaktan çıktığı için içmek sıkıntılı. Genelde herkes bisiklet kullanır ki bu benim aşırı hoşuma gider hem sağlık hem temizlik açısından güzeldir. Örneğin Iğdır istanbula yıllar önce gelenler burada hala kendini geliştirememişken orası burdakilere göre daha modern yaşıyor tabi benim görüşüm.( istanbulda da ığdırlıların içindeyim) Başka sorun varsa sor tek tekte olsa cevaplamaya çalışırım.

ben de ığdırlıyım sen nereyi anlatıyorsun merak ettim.Herhalde yazın filan bir kaç sefer gelmişsin kendine ığdırlı diyorsun o domatesin kasasını 2 liraya ancak ağustos ayında alırsın.Başka da göremezsin.

Konuyu açan arkadaşa anlatayım ilahiyat okuyacaksan çok fazla sosyal hayatla işin olmaz sanırım ama şehirde sinema bile yoktur bunu bilerek gel.Takılacağın kafe illaki vardır.Kışın(ki öğrenci olarak seni burası ilgilendiriyor) erzurum van kadar olmasa da sert geçer ve hem ovada olduğu için hem de doğal gaz olmadığı için kışın inanılmaz bir hava kirliliği olur.Astımın varsa gelme yani o derece.

iyi yönü geçen haziran ayında havaalanı açıldı özellikle uzak mesafelerde ulaşım kolaylaştı otobüs çekilir gibi değil yoksa.Iğdırın yazı çok güzeldir ama sen öğrenci olarak pek yazın oralarda kalmazsın zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

quote:

quote:

ben de ığdırlıyım sen nereyi anlatıyorsun merak ettim.Herhalde yazın filan bir kaç sefer gelmişsin kendine ığdırlı diyorsun o domatesin kasasını 2 liraya ancak ağustos ayında alırsın.Başka da göremezsin.

Konuyu açan arkadaşa anlatayım ilahiyat okuyacaksan çok fazla sosyal hayatla işin olmaz sanırım ama şehirde sinema bile yoktur bunu bilerek gel.Takılacağın kafe illaki vardır.Kışın(ki öğrenci olarak seni burası ilgilendiriyor) erzurum van kadar olmasa da sert geçer ve hem ovada olduğu için hem de doğal gaz olmadığı için kışın inanılmaz bir hava kirliliği olur.Astımın varsa gelme yani o derece.

iyi yönü geçen haziran ayında havaalanı açıldı özellikle uzak mesafelerde ulaşım kolaylaştı otobüs çekilir gibi değil yoksa.Iğdırın yazı çok güzeldir ama sen öğrenci olarak pek yazın oralarda kalmazsın zaten.

harbi ben kışı pek bilmem belirtmedim kusura bakmayın . Ama büyük şehirde pek farklı değil herhalde kışın kirlilik olarak tabi şehirler yazında aynı şekilde o farklı bir konu. Bilmiyorum ya ben gördüğüm kadarıyla daha rahat buluyorum oraları. Zaten yazın bile gitsem ığdırda en fazla 1 hafta kalmışımdır.

• güncel. . .
  • eğer padişahımız saltanatı devam ettirirse paşa olursun. özal döneminde polis oldulardı, şimdi asker. milletimize bedava beyin dağıtılır da padişahımız giderse, okuduğun alanda bir meslek sahibi olabilirsin (imam, vaiz, müezzin)
    ama ığdır işte... ığdır'a vali ol deseler bile birkaç dakika düşünürüm ki orada üniversite okumak...
  • Kayıtları yaptırdın inş ?
    http://goo.gl/HFDsv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doit -- 5 Ekim 2012; 1:53:50 >
  • Kasımpaşa'da okusaydın sende Suriye'ye gitebilirdin evlat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.