Şimdi Ara

idragon3d-dragon da olanlar kimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    burda oynayanlar söylesin de beraber kasalım

• hatta bu serverda oynayanlar allah rızası için 700k versin 3.2 lik silah alcam para lazım
  • buradan nasıl account alacağız idragon için??
  • bn 15xlik serverdayım nickin ne birde acc alacaksan önce sitesine gir dragon3dnin sonra orda yazar acc diye oradan al ve gir
  • benim adım dragon 15X te oLey gören selam çeksin bakem:p
  • Dragondayım işte 15x olan
    40 lvl im warsmith olmama az kaldı
  • ben de 30x nightmare'deyim lvl 60 tyrant
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dün oyuna girabilenler bilir
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnim nick istanbul lvl=50 15x serverdeyım oyuna fazla değil coğu zman girmem silver rangerim full darke ve ice bowum var güzel server beklerim
  • beyler ben nasıl oynarım bu oyunu ne üyeligim war ne başka bişe oynamak istiom
  • idragon2d ye üye olamıyorum... sitesinde account a tıkladığımda page not found diyor nasıl üye olucam buraya....
  • siteye bisi olmus turk alımını durdurmus olabilirler knightan sonra cok normal karsılarım bnim adam değisti ayrıca 52 lvl silver ranger malesef yine full darke & eminence bow 0 adena kaldı bowu alınca bn sitenin forumlardan ne oldunu öğreniyim
  • şimdi üye oldum ama bu seferde patch i yüklerken bazı dosyalarda kalıyor hata veriyor system klasörünün yedeğini aldım tekrar yerine koyup tekrar patch i çalıştırıyorum bu sefer farklı dosyada hata veriyor... bunun bütün dosyalarının rar halinde olanı falan yokmu biyerde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.