< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogruserhat -- 24 Mayıs 2021; 14:23:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İdo dan net %20 indirim herkese

-
-
Teşekkürler yazın işe yarayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta Bursa-Yenikapı hattında kullandım, güzel bir kampanya. Fiyatlar uçmuş bu arada o yüzden iyi geldi.
mudanya pendik hatti karantinada kapanmisti..suan acikmi acaba? bilen varmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
İdo'da İstanbul'dan Bandırma'ya araçla nasıl gidebilirim? Bütün seferlere ama baktım ama ne yazık ki bulamadım.
-
Yanlis bakmisim silebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogruserhat -- 24 Mayıs 2021; 17:16:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İDO nun Yenikapı- Bandırma arabalı feribot seferleri ne zaman başlayacak acaba bir türlü bilet bulamıyoruz.
-
fiyatlar %50 arttı zaten, %20 indirse nolur.
edit: kaldı ki tatil 2 temmuzda başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 25 Mayıs 2021; 17:5:18 > -
Temmuz ağustos olsa çok iyi olurdu.
-
Pazartesi yalova hattında kullandım ben. 1 defa kullandırıyor. Gidişte yaptı dönüşte izin vermedi.
-
Bunu bilmiyorum ama daha önce böyle bir kodu gidiş-dönüş aldığımda indirim düşmüştü
Ben gidis donus bileti aldim pendik yalova icin 209 TL tuttu toplam 171 TL ye dustu. Kanpanya aciklamasindada yaziyor. Tek yon icin degil 1 PNR numarasinda indirim oluyor. Yani sizin dediginiz gibi degil. Saygilar.
Yanlış anlamışsınız, kod tek kullanımlık diyorum ben. Dönüş saatim net olmadığı için sadece gidiş almıştım, düştü. Dönerken yeni kod istedim aynı kodu gönderdi. Satınalırken denedim olmadı. Yani kod tek kullanımlık, ister tek yön al ister gidiş-dönüş. Bilmem anlatabildim mi?
-
Evet evet bende aslinda 1 pnr derken bunu soylemek istemistim. Ayni seyi soyluyoruz. Tesekkurler. 👍
yalova istanbul otomobile 190 olmuş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak190591 -- 5 Haziran 2021; 2:8:37 >
gidiş dönüş nasıl alınıyor, ya saatini kaçırırsak sorun oluyormu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İdo.com.tr den aliniyor ya da telefonla alabilirsiniz. Saatinde orada olmalisiniz. Olmazsaniz paraniz yaniyor
Geçen araç arıza yaptığı için sefere yetişemiyeceğimi anlayınca 1 saat kala uygulamadan erteleme yaptırdım 48 tl ceza kesti ama yeni sefer biletini aldım. Yanmasından iyidir yinede..
-
günlük bilet olsa keşke ,trafik felan kaçırırsak baya sıkıntı olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

hocam Allah korusun birşey olsa mağdur olan siz mi olursunuz yoksa bir feribot dolusu günahsız insan mı? |
Benzer içerikler
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- tutaste parfüm
- çitlekçi kampanya
- trendyol live nedir
- bargello 561 orjinali
- letgo güvenli ödeme
- hepsiburada kaça satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X