Özel bir eğitim kurumundan video dersleri satın aldım fakat internetsiz ortamda doğal olarak işime yaramıyor. Bende videoları indirmek istedim ve IDM ile indirirken bu uyarıyı alıyorum. RemziHoca diye bir site. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLaN46 -- 11 Ağustos 2021; 11:34:56 > |
IDM dosya indirmiyor 'IDM yasal nedenler yüzünden bu korumalı yayını indiremez.' (3. sayfa)

-
-
Bana video linkini gönderebilir misin?
yapacağın şey belli, idm eski sürümünü indirmek! işe yarayan yenilerinde düzenleme getirip korumalı olanları indirmiyor.
Linki vermeden sana tam anlamıyla yardımcı olamam! neden? nasıl bir korum ile karşıldığını bilinmiyor.
-
tekrar, eski sürümlerini dene! ikincisi oda olmazsa orası copyright korumalı olabilir başka indirme programları bulmayı dene!
Video download helper bir bak!
-
sana link vermeyi isterdim ama siteye üyelik ile giriş yapılıyor link atsam bile açılmaz maalesef. Dediklerini deneyeceğim şimdiden teşekkürler.
-
Bu arada video download helper işime çok yarayacaktı fakat o programda da bu uyarıyı alıyorum ''Premium olmadan, HLS indirmesi 120 dakika aralıklarla yapılabilir'' bunun çözümü olursa çok makbule geçer gerçekten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bercetekrar, eski sürümlerini dene! ikincisi oda olmazsa orası copyright korumalı olabilir başka indirme programları bulmayı dene!
Video download helper bir bak!
Sevgili hocam bu arada videoyu bilgisayarıma indirmeyi başardım ama output.m3u8.ts olarak indi ve hiçbir program desteklemiyor onunla uğraşıyorum şimdi.
-
evet siteye baktim uyelik istiyor. su an onu guvenlik bilgisi gerektiyor oda bir cok konuyu bilmek lazim o yuzden yardimci olamiyorum. (ogreninceye kadar)
Fakat ts dosyasi o videonun bir parcasi butun vide [dosya ismi].m3u8 benzer dosyanin icinde olmasi lazim yani hls baglantisida bana hls baglatisini gonderebilir misin? guncel olani onda zaman kisitlamasi var
o video'yu acmak icin iki video player deneyebilirsin
bir
VLC player
iki
pot player
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 16 Ağustos 2021; 15:51:28 > -
indir kontrol et sonra modemi resetle bu ip kayitli ise olur olmaz ise
live linux tavsiye edebilirim onda ucretsiz.
ugrastirabilir fakat linki bulup idm ile indirmeyi dene olmaz ise baska indirme araclariyla deneyebilir sonra videoyu donusturebilir yada destekliyorsa 2 video player ile acabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 16 Ağustos 2021; 16:4:7 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: RoLaN46bunu deneyebilir misin.
github
Release v3.1.2 · puemos/hls-downloader-web-extensionhttps://github.com/puemos/hls-downloader-web-extension/releases/tag/v3.1.2
-
quote:
Orijinalden alıntı: bercebunu deneyebilir misin.
github
Release v3.1.2 · puemos/hls-downloader-web-extensionhttps://github.com/puemos/hls-downloader-web-extension/releases/tag/v3.1.2
Alıntıları Gösterburada ne yapacağımı hiç anlamadım bu sanırım beni biraz aştı :)
-
Hocam size attığım HLS linkini HLS oynatıcı ile izleyebiliyor musunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLaN46 -- 16 Ağustos 2021; 16:50:7 > -
Tamam, onemli degil, zaten test edecegiz,
chrome tabanli bir browser tarayici kullanacaksin. edge yada opera olabilir
github.com/puemos/hls-downloader-web-extension/releases/download/v3.1.2/extension-archive.crx
bunu chrome indirmeyi dene muhtemel engelleyecektir.
yollar:
hide.me/proxy indirebilirsin.
firefox ile olabilir.
sonra eklentiler sayfasini ac (chrome://extensions)
indirdigin .crx dosyasini acilan sayfaya surukle
hangi tarayici kullaniyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 16 Ağustos 2021; 16:59:49 > -
yok, bu korumali oldugu icin bunda farkli isliyor.
bana indirdigin bir .ts dosyasini upload edebilir misin
uyelik parali mi? ucretsiz uye olunabiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 16 Ağustos 2021; 16:58:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: berceyok, bu korumali oldugu icin bunda farkli isliyor.
bana indirdigin bir .ts dosyasini upload edebilir misin
uyelik parali mi? ucretsiz uye olunabiliyor mu?
üyelik ücretsiz ve demo dersler mevcut indirebileceğiniz.
-
Bu olmadi demoda herhangi bir koruma yoktur.
-
Hayat nasil gidiyor :)
@RoLaN46
Fazla yazdim diye, sinirlenmedin dimi?
Cevabi merak ediyor musun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 16 Ağustos 2021; 17:22:57 > -
Video DownloadHelper ile 1 videosunu indirebildim ve çalışıyor ama premium üyelik istiyor devamında. Bu program gibi programda bulamadım başka. Bildiğiniz var mı ?
-
Bekle sana bomba bir resim gosterecegim :)
-
indirebildiniz mi hocam videolardan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X