Şimdi Ara

IDEcad Sorunu ? Acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler idecad 7 bilgisayara yüklüyorum yarına ödevim var soru çözmem lazım ama program 2. aşamada kapanıyor

birden kapanıyor sildim klasörüde sildim geri yükledim olmadı, kapattım açtım sildim kapattım açtım pc yi geri yükledim kapattım açtım yine aynı hata yeni sürüm indirdim oda paralı olduğu için açılmıyor yardım lütfenn

resim de bu

https://store.donanimhaber.com/8a/c7/7d/8ac77df8db0b5bdd00c51a1067819fb4.jpg
     IDEcad Sorunu ? Acill

• şunu deneyebilirsin bilgisayar-özellikler-gelişmiş sistem ayarları-Performans sekmesindeki ayarları seçip-Veri yürütme engellemesi kısmından seçtiklerim dışında kalan tüm windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç ı seç ekle kısmından programa ait olan exe dosyasını seç uygulayıp tamam dedikten sonra sistemi yeniden başlat öyle açmayı dene çalışmayı durdurdu hatalarına bazen ufakta olsa bir çözüm olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modality

şunu deneyebilirsin bilgisayar-özellikler-gelişmiş sistem ayarları-Performans sekmesindeki ayarları seçip-Veri yürütme engellemesi kısmından seçtiklerim dışında kalan tüm windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç ı seç ekle kısmından programa ait olan exe dosyasını seç uygulayıp tamam dedikten sonra sistemi yeniden başlat öyle açmayı dene çalışmayı durdurdu hatalarına bazen ufakta olsa bir çözüm olabiliyor.

bu program için DEP'i kapatamazsınız yazıyor kabul etmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    cuteftp sorunu (Acil)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.