Şimdi Ara

idealistlik(tıp) vs aile işini devam ettirmek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
3
Favori
5.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıptan vazgeçsem bile ceng yazacağımı düşünmüyorum, pek sarmıyo beni.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Hocam senin amacın zaten oyalanmak iş cıkarmak başına maddi bir beklentin yok paran bol maşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top unilerde temel bilimler olarak biyoloji/molekuler biyoloji veya kimya okuyanlardan, Silikon Vadisi'nde stajyer olarak calismak isteyen olursa degerlendirebilirim. Muhendis ve tipcilar uygun degildir.

• ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

hocam benı alın degerlednırın abdye saglık verıcem sızı tedavı ederım lutfen benı calıfornıyaya doktor olarak ılerde alın

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt

Zamanında baya doğru yazmışım

Bu durumda ODTÜ endüstri yaz sonra şirketin de hazır daha ne istiyon hocam

• Kararlar verildi, imzalar atıldı. Masum holding büyütülecek. İTÜ endüstri beni bekle

• ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

alıntıladığın yorum ne kadar yanlışsa bu yorum da o kadar yanlış

• Dostum ben senin 10 yıl gelecekteki halinim. Üni bitirip memlekete döndüm babamın yanına tek başına götüremez diye. Ama mutluluk sadece para kazanmakla olmuyor emin ol. Mesleki tatmin 0 çünkü istediğim iş değil. Baba faktörü çok önemli benimki işkolik ve benden de aynısını bekliyor haftada 1 gün iznim var sen düşün onda bile sıkılırsan gel diyor işe. Tatildi çalışma saatiydi falan dediğim gibi işin yoğunluğu ve babanın işkolikliğine bağlı olarak çok sıkabiliyor. Neyse benimde canıma tak etti bu sene 2 ay hazırlandım girdin sınava. 13 k yaptım ea da burda hukuk okuyacağım. Okulu işle beraber bir şekilde bitirip zamanında hayalim olan savcılık için hazırlanacağım. Nasipte varsa savcı olup kendi yoluma giderim inşallah. Bu seçimi yaparken herşeyi iyi değerlendir kalsanda gitsende gerçekten kendi istediğin neyse onu seç. Kararında ailenin etkisi olmasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu hayatta bi işçi sınıfı vardır bi de patron sınıfı zamanında buraya çok yazmıştım ondan konu aklıma geldi inşallah tıp seçmemişsindir doktorların mühendislerin tüm işçilerin değeri 20 seneye azalacak yapay zekayla ama aile işin güzel para kazandırıyorsa patron olarak zengin olursun

• bounda mbg okuma isi aklimin bi kosesinde

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt
    Tıp yazdım ama bırakıp aile işine geçicem hocam

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.