Şimdi Ara

IDE Yazılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar ben HTML , Java ve C# gibi dilleri içeren bir IDE yazılımı arıyorum bilen varmı

Benim bildiğim eclipse var başka bilen varmı ?

Yani rahat kod yazmak istiyorum sağlam bir şey olsun :)

• hepsinin bir arada olmasından ziyade tek tek en uygununa bakın mesela c# için visual studioya bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

hepsinin bir arada olmasından ziyade tek tek en uygununa bakın mesela c# için visual studioya bakın

quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

hepsinin bir arada olmasından ziyade tek tek en uygununa bakın mesela c# için visual studioya bakın

aslında şu an aklımda HTML ve java var

visiual studio elimde bulunmakta :)

Fakat hepsi bir arada olsa daha iyi olur :)
  • Hepsi bir arada olup en iyisi olan bisey bekleme hele c# ve javadan bahsediyosan. C# icin visual studio java icin eclipse veya netbeans html icinde notepad++ yukle olsun bitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • java için yukarıdakilere ilave intellij idea yi öneririm
  • JetBrains bence en iyi IDE leri uretiyor; hepsi birbirine benzedigi icin birbirisi arasinda gecmek sorun olmuyor.

Ben misal Java tabanli diller icin IntelliJ IDEA kullaniyorum; ruby icin RubyMine kullaniyorum. Eger sende C# ve Java istiyorsan o zaman ReSharper (https://www.jetbrains.com/resharper/ ) ve IntelliJ IDEA kullanmani tavsiye ederim.
  • Allah sizden razı olsun arkadaşlar

Şimdi arkadaşlar ben ağırlıklı olarak javaya yöneleceğim yani javada ustalaşacağım.

fakat ek olarak öğrenmek istediklerimde HTML.

C# ı belki boş verebilirim çünkü JAVA dururken c# çok mantıksız oluyor.

Cevaplar için teşekkür ederim ve ayrıca ben şunu da belirtmek isterim lise 3 sınıf bilişim okuyorum yani ne yapacağımı bilemiyor olabilirim fakat benim kimseyi burada Trollemek veya uğraştırmak gibi bir niyetim yok.

Sadece yapacağım işlerde yardım almak için öneri istedim. Bazıları yanlış anlamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Yazılımı
    7 ay önce açıldı
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eclipse yeterli o halde, jsp kodu yazarken cok da kotu olmayan bir editoru var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netbeans i öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.